Αρχείο

25 Ιουνίου 2014

Το «Π» αποκαλύπτει: Η επιστολή Δήμα για τη μεταβίβαση του μεριδίου του από Ινστιτούτο Κωνσταντίνου Καραμανλή

Μετά την αποχώρηση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από το Ινστιτούτο Κωνσταντίνου Καραμανλή και την απόφασή του να μεταβιβάσει στο γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο το 70% του εταιρικού του μεριδίου, την αποχώρησή του από μέλος του Ινστιτούτο αποφάσισε και ο πρώην υπουργός...

Σταύρος Δήμας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», σε επιστολή του προς τη γενική διευθύντρια του Ινστιτούτου Μαριάννα Πυργιώτη, ο κ. Δήμας αναφέρει ότι « παρακαλώ όπως μεριμνήσετε να μεταβιβαστεί το εταιρικό μου μερίδιο (10%) στο Ινστιτούτο σε ενεργό στέλεχος του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ, δεδομένο ότι εγώ από διετίας σχεδόν δεν ασκώ οποιοδήποτε σχετικά καθήκοντα».

Κύκλοι του πρώην υπουργού αναφέρουν  στο «Π», ότι «ο κ. Δήμας έχει εδώ και δύο χρόνια παραιτηθεί και από την αντιπροεδρία της ΝΔ  και γι’ αυτό επισημαίνει στην επιστολή του ότι εδώ και δυο χρόνια δεν ασκεί σχετικά καθήκοντα άρα δεν αποτελεί ενεργό μέλος του κομματικού μηχανισμού της ΝΔ».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ινστιτούτο Κωνσταντίνος Καραμανλής πέρα από τον Κώστα Καραμανλή και τον Σταύρο Δήμα εταιρικό μερίδιο μέχρι και σήμερα κατέχουν οι Δημήτρης Σιούφας (10%) και Γιάννης Βαρβιτσιώτης (10%).

paraskhnio.gr