Αρχείο

20 Ιουνίου 2014

Ο Ν. Δένδιας στη Β’ Αθήνας

Η παροιμία λέει πως για να εκτιμήσει κανείς ένα νέο άγνωστο μέρος που πηγαίνει πρέπει πρώτα να ξέρει το φαγητό της περιοχής αν είναι νόστιμο. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν φαίνεται να λειτούργησε ο νέος υπουργός ανάπτυξης που από την Κέρκυρα βάζει πλώρη για τη Β´ Αθήνας. Ο Νίκος Δένδιας πιστός στις παραδόσεις του λαού ξεκίνησε να γνωρίσει την Β´ Αθήνας πρώτα...

γαστρονομικά. Και που αλλού , στην πρωτεύουσα της Β´ Αθηνάς το Περιστέρι .

Επισκέφθηκε ένα πολύ καλό εστιατόριο που φημίζεται για τα πολύ καλά του κρέατα και τις δεκάδες διαφορετικές ξένες μπύρες. Μαύρες , ξανθιές, θολές, vice , όλες μiα προς μία…πολύ καλές.

Κάθισε με την παρέα του, έφαγε φρέσκο νοστιμότατο κρέας και φωλιά (πατατάκια τηγανιτά με αυγά ) και είδε πως κινείται η περιοχή. Βεβαία το συμπέρασμα που έβγαλε δεν είναι ιδανικό για την εκλογική συμπεριφορά του σώματος, καθώς οι περισσότεροι πελάτες του εστιατορίου προέρχονται από πολλές άλλες περιοχές της Αθήνας.

Για να φάει κανείς σε ένα τέτοιο εστιατόριο θα πρέπει να ξοδέψουν πάνω από μισό μηνιάτικο για μια παρέα έξι πέντε , έξι ατόμων.

paraskhnio.gr