Αρχείο

3 Ιουνίου 2014

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ: «Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ "Ν' ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ»

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εθνική εφημερίδα “Εμπρός”

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,

Οι εκλογές τέλειωσαν με μία μεγάλη νίκη για την Χρυσή Αυγή και μία μεγάλη ήττα για την Ελλάδα. Διακόσια σχεδόν χρόνια μετά την...

κήρυξη της Εθνικής Επαναστάσεως του 1821 αποδεικνύεται ότι σε αυτήν την χώρα υπάρχουν ακόμη «ουκ ολίγοι» ραγιάδες στην κυριολεξία, οι οποίοι για την ησυχία τους, μίζερη ή πλούσια δεν έχει σημασία, αφού ο ραγιάς είναι ραγιάς είτε πλούσιος, είτε φτωχός, ραγιάδες που είπαν «χωρίς περίσκεψη, χωρίς αιδώ» ΝΑΙ στην ξενοκρατία, ΝΑΙ στο ξεπούλημα της Πατρίδας.

Πριν συνεχίσω όμως τις σκέψεις μου τις οποίες επικεντρώνω πρωτίστως εις τα της Χρυσής Αυγής θέλω να σας παραθέσω το απόσπασμα μίας επιστολής η οποία δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 στην εφημερίδα «Kontranews». Η επιστολή είχε τίτλο «ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» και την υπέγραφε ο κ. Β. Λ. Ναυτικός. Από αυτήν την επιστολή, λοιπόν, τα παρακάτω:

«Ερώτηση προς Χρυσή Αυγή. Μέσα από την εφημερίδα σας θέλω να απευθύνω μία ερώτηση στον Μιχαλολιάκο και τα παλικάρια του, της Χρυσής Αυγής. Πόσα έχουν περάσει και πόσα είναι έτοιμοι, πρόθυμοι να περάσουν μέσα και έξω από τις φυλακές; Να διακινδυνεύσουν ακόμη και την ζωή τους; Να ακολουθήσουν -αν χρειαστεί- τους Φουντούλη – Καπελώνη. Αξίζουν όλες οι θυσίες τους γι’ αυτόν τον λαό που δεν έχει ούτε μνήμη, ούτε κρίση και πάνω από όλα είναι αχάριστος; Αξίζει γι’ αυτούς ακόμη ΝΔ  ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – Καμίνη και Μπουτάρη;»

H απάντησή μου ευθεία και άμεση προς τον κ. Β.Λ. Ναι, αγαπητέ κύριε είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε θυσίες για τις ΙΔΕΕΣ μας και αυτό σας το γράφω μέσα από το κελί μίας φυλακής. Τώρα για το εάν αξίζουν αυτές οι θυσίες γι’ αυτόν τον λαό επίσης θα σας απαντήσω άμεσα και κατηγορηματικά: ΟΧΙ!

Όμως εμείς δεν αγωνιζόμαστε για τους γραικύλους, τους ραγιάδες και τους προσκυνημένους, δεν αγωνιζόμαστε για όλους αυτούς, αγωνιζόμαστε για την Τιμή μας, για τις Ιδέες μας, για την Ιστορία «γιατί κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί».

Επανέρχομαι εις τα της Χρυσής Αυγής. Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Σίγουρα επιτύχαμε μία Νίκη, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έλειψαν τα φαινόμενα παλαιοκομματισμού, πολιτικαντισμού, φαινόμενα, τα οποία χαρακτηρίζουν ένα αστικό και όχι επαναστατικό κόμμα. Αυτό θέλετε για την Χρυσή Αυγή; Εγώ ΟΧΙ! Και να ξέρετε πως ο μεγαλύτερος εχθρός του Κινήματός μας είναι όλοι αυτοί που λένε «ν’ αλλάξουμε»…

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

stoxos.gr