Αρχείο

27 Ιουνίου 2014

Άστραψε και βρόντηξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατα της Τζάκρη

Δεν της χαρίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη κριτική που του άσκησε η Θεοδώρα Τζάκρη για το νομοσχέδιο του υπουργειου του που βρίσκεται προς συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Ο υπουργός Διοικητικής μεταρρύθμισης «άστραψε και βρόντηξε «.

Απαντώντας στη κριτική που δέχτηκε είπε :

«Όταν θελετε την εξουσια, η εξουσια θελει δεσμεύσεις και υποχρεώσεις. Θα περιμενα και εγώ για το πώς φαντάζεστε την επιλογή των προισταμενων στο δημοσιο με λαικες συνελεύσεις, με συμμετοχή συνδικαλιστικών οργάνων. Πώς εσείς αντιλαμβάνεστε… το νέο δημόσιο που θα προσλάβει όλους τους δημοσιους υπαλλήλους και όλα αυτά τα ωραία που λέτε….» για να ανεβάσει τους τόνους κάνοντας λόγο για «οβιδιακές μεταμορφώσεις της κ. Τζάκρη» που γίνονται όπως είπε με νόημα «σε περίοδο μεταγραφών».

Εκεί όμως που η αντιπαράθεση χτύπησε κόκκινο ήταν ο κ.Μητσοτάκης υπενθύμησε πως «όλοι σε αυτή τη ζωή έχουμε και βιογραφικό και προσωπική διαδρομή. Δεν είναι κακό να θυμίζουμε ότι ψηφίσατε τα μνημόνια δεν είναι κακό να λέμε ότι ήσασταν υφυπουργος σε μια κυβέρνηση που εγκαταλείψατε»!

Στο σημείο αυτό η ανεξάρτητη βουλευτής άρχισε να φωνάζει » αίσχος» για να λάβει ακόμη μια πληρωμένη απάντηση «το αίσχος δεν το λέγατε τότε«.

crashonline.gr