Αρχείο

31 Μαΐου 2014

Επίθεση παρακρατικών αριστερών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Λέσβο

Επίθεση εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Λέσβο οργάνωσαν οι γνωστές παρακρατικές συμμορίες της αριστεράς. Συνοδευόμενοι από την αστυνομία οι παρακρατικοί από κοινού με αλλοδαπούς, φέροντας φονικά εργαλεία, κουκούλες και κράνη, επιτέθηκαν εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής και των κατοίκων της γειτονιάς.
Προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημιές σε ολόκληρη την πολυκατοικία και στην...

γύρω περιοχή, χτυπώντας και βρίζοντας όποιον τους εγκαλούσε στην τάξη. Η αστυνομία από την πλευρά της παρακολουθούσε απαθής την βία της αριστεράς και όπως πάντα δεν σημειώθηκε καμία σύλληψη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία παρέμεινε απαθής παρά το γεγονός ότι κινδύνευσαν οι ζωές των κατοίκων της πολυκατοικίας από την παρακρατική επίθεση.
Όλα αυτά λίγες μόνο μέρες αφότου ο Αθανασίου, αφότου έγινε ρεζίλι σε εκλογικά τμήματα της Λέσβου, έλεγε μεγαλοφώνως στο τηλέφωνο για «κάποιους»  “θα τους τακτοποιήσω εγώ μετά τις εκλογές, θα τους πατήσω κάτω”. Τελικώς οι παρακρατικές συμμορίες της αριστεράς δεν έκαναν πράξη την προσταγή του Αθανασίου την Δευτέρα, αλλά περίμεναν μέχρι την Πέμπτη για «ξεκάρφωμα».
Ας γνωρίζουν όλοι αυτοί. Ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί των δολοφονικών επιθέσεων και της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, ότι ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

xryshaygh.com