Αρχείο

31 Μαΐου 2014

Συνάντηση Καραμανλή - Σαμαρά. Που θα βρεθούν οι δυο άνδρες

Για πρώτη φορά, μετά τις εκλογές, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Κώστας Καραμανλής θα συναντηθούν στο περιθώριο εκδήλωσης που διοργανώνει το Ίδρυμα " Κωνσταντίνος Καραμανλή " μεσα στην εβδομάδα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, οι δυο άνδρες μετά το μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, λίγο πριν τις διπλές εκλογές, θα παραβρεθούν στην ομιλία του...

ελληνοαμερικάνου Τζέιμς Σταυρίδη, Πρύτανη της Σχολής Φλέτσερ, του πανεπιστημίου Tufts, όπου βρίσκεται και η Έδρα Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Σπουδών " Κωνσταντίνου Καραμανλή " .

Μάλιστα εκτός απο τη εκδήλωση οι δυο άνδρες θα τα πουν και στο κλειστό τραπέζι που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να αναλύσουν την πολιτική κατάσταση μετά και το εκλογικό αποτέλεσμα ενω οι μυημένοι επιμένουν πως από την συζήτηση δεν θα λείψει και η " Νέα Ελλάδα " .

Πάντως οικοδεσπότης του δείπνου θα είναι ο Αχιλλέας Καραμανλής, ενω εκτός από τους Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, το παρών θα δώσουν ο Τζέιμς Σταυρίδης, ο Πέτρος Μολυβιάτης και ο Κώστας Καραμανλής, ο νεότερος, γιος του Αχιλλέα.

parapolitika.gr