Αρχείο

30 Μαΐου 2014

Εφυγε και ο Μιχαλης ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ απο τους ΑΝΕΛ

Αλλη μια αποχωρηση ηχηρη απο τους ΑΝΕΛ.Το μελος του εκτελεστικου γραφειου των ΑΝΕΛ Μ.Σακελλαρης υπεβαλε την παραιτηση του απο το κινημα.
Οι πληροφοριες μας λενε οτι και αλλα ..
μελη του εκτελεστικου γραφειου εχουν παραιτηθει αλλα δεν γινεται προς το παρον δεκτες οι παραιτησεις τους γιατι δεν υπαρχουν οι αντιστοιχοι αναπληρωματικοι με αποτελεσμα...

το οργανο να μην υφισταται ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ....
Τι τα ηθελες προεδρα ΠΑΝΟ τα καλεσματα στους αλλους πολιτικους χωρους να τεθουν υπο την ηγεσια σου ?
ΕΣΥ δεν μπορεις να κρατησεις τους δικους σου που σου λενε ΑΝΤΙΟ θα ερθουν οι αλλοι ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
ΚΑΝΕ λιγο υπομονη και θα δεις σε λιγο καιρο τι γραφει στο facebook μια μεγαλη στελεχαρα σου για σενα.......ΓΛΕΝΤΙΑ σου λεω ΜΕΓΑΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ...
Αντε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ τωρα θα σε περιποιηθω αυριο καταλληλως.
Το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Λάρισας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μιχάλης Σακελλάρης, με επιστολή του, γνωστοποίησε την παραίτησή του από τους ΑΝ.ΕΛ.
Ο Λαρισαίος καταγγέλλει «έλλειψη ενιαίας γραμμής» αλλά και «αφερεγγυότητα».
Συγκεκριμένα, η επιστολή του Μιχάλη Σακελλάρη έχει ως εξής:
«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την παραίτησή μου από μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου και την αποχώρησή μου από τις τάξεις του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Η απόφασή μου αυτή έχει ληφθεί εδώ και αρκετό καιρό, δεν ήθελα όμως σε καμία περίπτωση να δημιουργήσω το παραμικρό πρόβλημα στην προσπάθεια του κινήματος, τόσο στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης, όσο και σ’ αυτές των ευρωεκλογών.
Με λύπη μου διαπίστωσα εδώ και καιρό πως ουδέποτε υπήρξε ενιαία γραμμή στην πολιτική του κινήματος. Με λύπη μου διαπίστωσα πως η σοβαρότητα των θέσεων που υπηρετήσαμε χιλιάδες άνθρωποι από την πρώτη στιγμή του άδολου αντιμνημονιακού αγώνα κατρακύλησε στα χαμηλότερα επίπεδα αφερεγγυότητας.
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους συναδέλφους και συναγωνιστές που μαζί ξεκινήσαμε πριν δύο περίπου χρόνια αυτό το όμορφο ταξίδι και να δηλώσω πως δεν είμαι σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να προδώσω ούτε έναν, από τις εκατοντάδες χιλιάδες των στελεχών και ψηφοφόρων που δώσαμε μαζί την μάχη για την ανατροπή του μνημονιακού ζυγού που διέλυσε τον κοινωνικό ιστό της χώρας και την ζωή της κάθε ελληνικής οικογένειας, συνεχίζοντας την προσπάθεια πέρα και έξω από τα παρωχημένα κομματικά στεγανά του παρελθόντος».

fonaklas.blogspot.gr