Αρχείο

5 Φεβρουαρίου 2013

Ο Χ. Ζώης συστρατεύθηκε με την "Ελλήνων Πρωτοβουλία", όπως και αναμενόταν

Ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης, ανακοίνωσε ότι συστρατεύεται με το φόρουμ "Ελλήνων Πρωτοβουλία". Στη σχετική ανακοίνωσή του, ο κ. Ζώης αναφέρει:
"Παρά τη συντονισμένη και επίμονη προσπάθεια ν’ αναδειχθούν σε μοναδικούς πρωταγωνιστές των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας, από τη μια πλευρά οι μοιρολάτρες οπαδοί του...


μνημονιακού μονοδρόμου και από την άλλη οι θορυβώδεις και οργισμένοι οπαδοί της ανέξοδης και αδιέξοδης στείρας άρνησης, οι Έλληνες αντιδρούν.
Αρνούνται τα τετελεσμένα και γυρίζουν την πλάτη σε κάθε προσπάθεια τεχνητής πόλωσης και νέου διχασμού. Κατανοούν ότι μόνο με την ενότητά τους, με την υπηρέτηση και την εφαρμογή ενός σχεδίου εθνικής ανασυγκρότησης της χώρας που θα καταστεί Εθνικό Σχέδιο, μπορεί η Ελλάδα να σηκωθεί στα πόδια της. Να κερδίσει τη χαμένη αξιοπρέπειά της. Να ξαναγίνει σεβαστή από φίλους και αντιπάλους.
Η "Ελλήνων Πρωτοβουλία" μόλις πριν από λίγες ημέρες εξέπεμψε το μήνυμά της σε αυτό το μήκος κύματος και υπηρετεί τις ανάγκες και τα αιτήματα των καιρών.
Ανταποκρίνομαι και συστρατεύομαι στους στόχους και τους σκοπούς αυτής της πατριωτικής πρωτοβουλίας ελπίδας.
Η ευχή μου είναι αυτό το ρυάκι να φουσκώσει, να γίνει ποτάμι και να ποτίσει με ελπίδα τις πονεμένες, απελπισμένες και αγνές καρδιές των Ελλήνων".