Αρχείο

7 Δεκεμβρίου 2012

Για πλήρη κατάρρευση του κοινωνικού κράτους κάνει λόγο ο ΛΑ.Ο.Σ.

Ο Γραμματέας Πρόνοιας και Κοινωνικής Μέριμνας ΛΑ.Ο.Σ., Βασίλης Αρμόνης, δήλωσε:
"Η μεθοδευμένη φτωχοποίηση και εξαθλίωση του ελληνικού λαού οδεύει προς την ολοκλήρωσή της. Ο ένας μετά τον άλλον, όλοι οι θεσμοί και οι απαραίτητοι τομείς για την λειτουργία του κράτους διαλύονται. Η «ελληνική» κυβέρνηση, χωρίς λαϊκό έρεισμα και συνταγματική νομιμοποίηση, προσπαθεί να διατηρήσει την στήριξη των ξένων τοκογλύφων, εκτελώντας πιστά και χωρίς ντροπή πολιτικές...


εντολές απίστευτης βαρβαρότητος.
Μετά από την ισοπεδωτική ανεργία, τις απαράδεκτες περικοπές μισθών, συντάξεων και προνοιακών επιδομάτων, γευθήκαμε την ουσιαστική κατάργηση των προνοιακών παροχών σε είδος, το κλείσιμο πολύτιμων προνοιακών ιδρυμάτων και την ουσιαστική κατάργηση κάθε προστατευτικής πολιτικής. Στην Ελλάδα του 2012, το τέλος του Κοινωνικού Κράτους είναι γεγονός και ισοδυναμεί κυριολεκτικά με γενοκτονία, η οποία συντελείτε με ευθύνη της τρικομματικής κυβερνήσεως των «υπάκουων υποτακτικών».
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, με την στήριξη όλων των Ελλήνων Πατριωτών, θα εξακολουθήσει να υπερασπίζεται με όλες του τις δυνάμεις όλους τους Έλληνες, χωρίς καμία διάκριση. Θα σταθούμε εμπόδιο στα σχέδια υποδούλωσης της Πατρίδας μας και της επιχειρούμενης γενοκτονίας των Ελλήνων και κυρίως των αδυνάμων".