Αρχείο

27 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ «ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ


Τις τελευταίες μέρες ακούμε και διαβάζουμε διάφορα για τις Μ.Κ.Ο., για φαγοπότια και καταχρήσεις χρημάτων, για μη πληρωμές εργαζομένων κοκ.
Έτσι και στο Δήμο της Νέας Σμύρνης υπάρχει πρόβλημα με Μ.Κ.Ο. η οποία έχει προσλάβει προσωπικό το έχει παραχωρήσει στο δήμο αλλά οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι και ειδικά οι επικεφαλείς των δύο παρατάξεων που ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία αντί να προσπαθήσουν να δοθεί λύση στο θέμα, πανηγυρίζουν για το αποτέλεσμα μόνο και μόνο για να πουν το...


περιβόητο εμείς τα λέγαμε, φωνάζαμε και να το αποτέλεσμα.
Χαρακτηριστικό είναι ότι επικεφαλής της μιας δεξιάς παράταξης όταν του είπανε ότι φταίει το Υπουργείο εργασίας κλπ είπε: «Ναι αλλά φαίνεται ότι μπαίνει ένας φραγμός στο πάρτι και το φαγοπότι αφού δόθηκε εντολή (Εννοεί τη κυβέρνηση ΝΔ) να μη χρηματοδοτείται καμία ΜΚΟ… Τα σωστά να λέγονται… Κι όταν τους λέγαμε στο δημοτικό συμβούλιο ότι αυτοί που προσλαμβάνετε μέσω των ΜΚΟ δεν θα πληρωθούνε, μας λέγανε λαϊκιστές! Ε να τ’αποτέλεσμα της πολιτικής του (εννοεί τον Δήμαρχο). Ιδού ποιοι είναι οι λαϊκιστές και ποιοι όχι».
Δηλαδή κύριε επικεφαλή ήξερες από πριν ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα, τότε γιατί δεν το κατήγγειλες στο κόμμα σου αλλά και στα νομικά αρμόδια όργανα; Αντί να δώσεις λύση στο πρόβλημα,πανηγυρίζεις με τη δυστυχία των ανθρώπων που έστω και λανθασμένα (όταν πεινάς ψάχνεις οποιαδήποτε δουλειά) ζήτησαν ένα κομμάτι ψωμί.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ