Αρχείο

21 Νοεμβρίου 2012

Επιμένει η Χ.Α.: Ο Δένδιας ως... μπάτμαν!

Με το παρακάτω κείμενο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Χρυσή Αυγή επιμένει να χαρακτηρίζει "μπάτμαν" το Νίκο Δένδια. Συγκεκριμένα, η Χρυσή Αυγή αναφέρει:
"Κάθε ίχνος σοβαρότητας αλλά και ελάχιστης σοβαροφάνειας φαίνεται ότι έχουν χάσει στον θίασο της συγκυβέρνησης του μνημονίου. Ο υπουργός Προ - πο ξανασχολήθηκε με τα... μείζονα ζητήματα της έννομης τάξης στην ελληνική κοινωνία, απαντώντας στον...
Συναγωνιστή Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση, βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας μέσω του λογαριασμού του στο twitter. O "Ξένιος Δεν - Διας" έγραψε σχετικά: "Καταλαβαίνω γιατί ο Μαρμπαρούσης (ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ λέγεται κύριε υπουργέ!) έχει πρόβλημα με τον Batman. Ο ίδιος και οι ομοϊδεάτες του είναι με τον Joker...".
Καλά θα κάνει ο κ. υπουργός προστασίας του Πολίτη να σταματήσει τους θεατρινισμούς και να ασχοληθεί επιτέλους με τα σοβαρά προβλήματα της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας, της λαθρομετανάστευσης, του λαθρεμπορίου και της τρομοκρατίας της αριστεράς που ζει και βασιλεύει εντός κι εκτός των ελληνικών πανεπιστημίων. Τέλος, ο "batman" κ. Δένδιας καλό θα ήταν, πριν μιλήσει, να λάβει γνώση των επιθέσεων που δέχονται από αναρχικούς, παρακρατικούς και αντιεξουσιαστές οι νόμιμες εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής και οι βουλευτές της, από τους οποίους έχει αφαιρεθεί η αστυνομική συνοδεία".