Αρχείο

21 Νοεμβρίου 2012

Η Μ. Χρυσοβελώνη για την διαθεσιμότητα των Δ.Υ.


Η Βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Υπεύθυνη Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή την απαντητική επιστολή που της απέστειλε χθες 19.11.2012 ο αρμόδιος υπουργός κ. Μανιτάκης με θέμα την διαθεσιμότητα στο Δημόσιο, έκανε την εξής δήλωση:
«Σήμερα πληροφορήθηκα για την...


ανταπόκριση τόσο του προέδρου της κοινοβουλευτικής επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης κ. Βιρβιδάκη όσο και του αρμόδιου υπουργού κ. Μανιτάκη στην επιστολή μου της περασμένης Πέμπτης με την οποία ζητούσα την ενημέρωση της Βουλής για το πρόγραμμα «κινητικότητας» των υπαλλήλων του Δημοσίου.
Χαίρομαι για το γεγονός ότι την ερχόμενη Πέμπτη 22 Νοεμβρίου θα ακούσουμε δημόσια την άποψη του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Μανιτάκη για τους λανθασμένους χειρισμούς του υπουργείου σε σχέση με την συγκεκριμένη πρωτοβουλία.
Είναι αναγκαίο, έστω και τώρα, να δούμε μαζί με τον αρμόδιο Υπουργό πως μπορούν να διορθωθούν νομικά τα πράγματα και κυρίως με ποιο τρόπο θα επαναφέρουμε την ηρεμία και την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών αντιστρέφοντας την σημερινή έκρυθμη κατάσταση που δημιούργησε το μέτρο της διαθεσιμότητας στο Δημόσιο».