Αρχείο

6 Ιουνίου 2024

Ευρωεκλογές 2024: Συμμετέχουμε - Αντιδρούμε - Στέλνουμε μήνυμα

Την Κυριακή, πάμε Κάλπη!

Την Κυριακή 9 Ιουνίου δεν υπάρχει άλλος δρόμος, παρά ο δρόμος προς τα εκλογικά τμήματα, ο δρόμος της συμμετοχής.

Συμμετέχουμε για να δείξουμε ότι οι ιδέες μας είναι ΕΔΩ και πρέπει όχι μόνο να εκπροσωπούνται αλλά στο μέλλον να κυριαρχήσουν.

Συμμετέχουμε, για να αποδείξουμε ότι οι "γραφικοί", οι "ακραίοι", οι "εκτός...

...εποχής", οι "εθνολαϊκιστές", οι περιθωριοποιημένοι του συστήματος, είναι ΠΑΡΟΝΤΕΣ και το απειλούν.

Αντιδρούμε στο σύστημα, μιντιακό, οικονομικό, πολιτικό και σε ό,τι αυτό εκφράζει.

Αντιδρούμε στους εντολοδόχους αυτού του συστήματος, στα διεφθαρμένα συστημικά κόμματα και τους πολιτικάντηδες που τα εκπροσωπούν, στο ευρωπαϊκό και το ελληνικό πολιτικό περιβάλλον.

Στέλνουμε μήνυμα στους θιασώτες της woke ατζέντας.

Στέλνουμε μήνυμα και στον ευρύτερο πατριωτικό, εθνικιστικό, συντηρητικό χώρο. Με απλά λόγια στον χώρο που κινείται πέραν της κατεστημένης θεωρούμενης Δεξιάς, γιατί φυσικά, ούτε Δεξιά δεν είναι. Τι μήνυμα; Ό,τι η βάση είναι ΕΔΩ. Παρόλες της λοιδορίες, τις διώξεις, τις απαγορεύσεις, τις προβοκάτσιες , τις φυλακίσεις, τη βία κτλ, οι Έλληνες που πρεσβεύουν παραδοσιακές, εθνικές και λαϊκές αξίες και ιδέες, υπάρχουν και αυξάνονται. Συμμετέχουν γιατί πιστεύουν σε ιδέες και θέλουν αυτές οι ιδέες να επικρατήσουν για την Πατρίδα και την Κοινωνία, για ένα Ελληνικό αύριο.

Τι ψηφίζουμε; Οτιδήποτε κινείται στον χώρο δεξιότερα της ΝΔ, με βάση τα προσωπικά κριτήρια του καθενός, την ιδεολογία του κτλ. Στο τέλος όμως, γίνεται η πρόσθεση όλων αυτών των ψήφων που αποτελούν τη βάση ενός χώρου που το σύστημα θεωρεί απόκληρο της κοινωνίας. Και όσο και αν δεν μας ικανοποιούν τα υφιστάμενα κόμματα, κομματίδια και οι υπάρχοντες εκπρόσωποι, αρχηγοί και αρχηγίσκοι, η βάση αυτή είναι η μαγιά από την οποία πιθανόν να προκύψει στο μέλλον κάτι θετικό κι ενωτικό, το οποίο θα εκφράσει αυτό τον χώρο με σύγχρονο τρόπο αλλά και με στέρεες ιδέες.

Ψηφίζουμε λοιπόν και περιμένουμε την Κυριακή το βράδυ να παρακολουθήσουμε στους τηλεοπτικούς δέκτες σκυθρωπά πρόσωπα, την ώρα που εμείς θα χαμογελούμε.

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!