Αρχείο

27 Ιουνίου 2018

Ασταμάτητος αγώνας για την Μακεδονία! Κάν' το όπως το 1955-59

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται ο αγώνας των Ελλήνων πατριωτών κατά της επαίσχυντης συμφωνίας που ξεπουλά τα ιερά και όσια της Μακεδονίας.
Πολλοί περίμεναν ότι οι αντιδράσεις θα είναι μαλθακές, καθώς και ότι γρήγορα το πατριωτικό ποτάμι θα ξεφουσκώσει. Ωστόσο, φαίνεται ότι όχι μόνο δεν θα ξεφουσκώσει αλλά θα συμπαρασύρει και θα σαρώσει την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και όσους υποστηρίζουν την εθνική μειοδοσία.
Συγκεντρώσεις σε πλατείες, πορείες σε δρόμους, μοτοπορείες, βομβαρδισμός αναρτήσεων στο διαδίκτυο, πίεση με κάθε τρόπο σε όλα τα κυβερνητικά στελέχη, σύγκρουση με τις δυνάμεις καταστολής και πρωτοποριακές δράσεις, συνθέτουν ένα σκηνικό που όμοιό του έχει να ζήσει ο εθνικός χώρος από την περίοδο 1955-59. Τότε που ο αγώνας της ΕΟΚΑ είχε συγκινήσει και τον τελευταίο...

...Έλληνα. Η διαφορά όμως έγκειται στο γεγονός ότι ο αγώνας της ΕΟΚΑ ήταν απελευθερωτικός, ενώ τώρα είναι αγώνας επιβίωσης ενός Έθνους, για να μην χαθούν τα κεκτημένα του.
Χρέος μας; Η συμμετοχή σε οποιαδήποτε πατριωτική δράση πραγματοποιείται στην περιοχή μας. Στόχος μας; Ένας και μοναδικός: Η ΝΙΚΗ!