Αρχείο

2 Φεβρουαρίου 2018

Η θέση μας: Ποιους θα θέλαμε στην εξέδρα του συλλαλητηρίου

Επειδή πολύς λόγος έχει γίνει για τα πρόσωπα που θα παραβρεθούν στην εξέδρα του εθνικού συλλαλητηρίου για την Μακεδονία, καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα:

1) Σε εθνικά προσκλητήρια, όπως αυτό της Κυριακής, είμαστε πάντα παρόντες χωρίς μεμψιμοιρίες και κομματικές παρωπίδες. Δεν βρισκόμαστε εκεί για κανέναν ομιλητή, παρά μόνο για το...

ΕΘΝΟΣ και την ΠΑΤΡΙΔΑ.

2) Τα πρόσωπα βέβαια που θα ξεσήκωναν και θα εμψύχωναν όσο κανείς άλλος τους Έλληνες, είναι μόνο εκείνα που με προσωπικές θυσίες έδωσαν και δίνουν μάχη για τον Ελληνισμό. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι στην εξέδρα του συλλαλητηρίου θα επιθυμούσαμε να δούμε συγγενείς των σύγχρονων ηρώων μας: των τριών Αξιωματικών που έπεσαν στα Ίμια, του Αριστοτέλη Γκούμα που δολοφονήθηκε στη Βόρειο Ήπειρο επειδή μιλούσε ελληνικά, των αγνοουμένων και πολεμιστών του 1974, των Σολωμού Σολωμού και Τάσου Ισαάκ που έπεσαν στον αγώνα κατά του Αττίλα, των ηρώων σταυραετών μας του Αιγαίου που χάθηκαν στην καθημερινή μάχη με τους Τούρκους, όπως του Κωνσταντίνου Ηλιάκη και του Νικόλαου Σιαλμά, καθώς και πρόσωπα όπως ο Στηβ Λάλας και η Χαρά Νικοπούλου που πρόσφεραν και προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στον Ελληνισμό.

*Την Κυριακή δεν περισσεύει κανείς. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ