Αρχείο

4 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν συμμετέχει στις εκλογές το Εθνικό Μέτωπο

Με την παρακάτω ανακοίνωση το Εθνικό Μέτωπο γνωστοποιεί στα μέλη και τους φίλους του ότι δεν θα συμμετάσχει στις προσεχείς εκλογές:

"Μετά από πολυήμερες συζητήσεις και την ειλικρινή από μέρους του Εθνικού Μετώπου διάθεση και βούληση για ενότητα των πατριωτικών δυνάμεων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δύσκολη για την πατρίδα και την...

κοινωνία κατάσταση δεν οδηγηθήκαμε σε κανένα αποτέλεσμα.

Από την προσπάθεια διαπιστώσαμε την παρασκηνιακή μεθόδευση για αποχώρηση όλων των πολιτικών δυνάμεων που αρνούνται να προσχωρήσουν στο σύστημα. Επίσης, σημειώνουμε την εντυπωσιακή αποχώρηση χωρίς αιτιολογία που να έχει πραγματική βάση, πολιτικών σχηματισμών προκειμένου το πολιτικό σκηνικό της Ελλάδας του 2015 να είναι στην ουσία ελεγχόμενο.Πρέπει να αναφέρουμε ακόμα ότι διαπιστώσαμε την ανεπάρκεια πολλών σχηματισμών - των περισσοτέρων-  να ανταποκριθούν στην  προσπάθεια, γεγονός που μας πείθει για την προσχηματική δημιουργία τους που εξυπηρετεί μόνο προσωπικές φιλοδοξίες.Επίσης, η εμπειρία μας έπεισε ότι σχήματα που έχουν εγκλωβίσει τμήματα του πατριωτικού κόσμου, είναι απολύτως αναξιόπιστα και λειτουργούν υπονομευτικά.

Αυτές οι εκλογές είναι στημένες. Όχι μόνο κατά την γνωστή συνταγή νοθείας που συγκροτεί το άθλιο αντιπροσωπευτικό σύστημα της ολιγαρχίας των ξένων και εγχωρίων συμφερόντων που ήταν έτσι κι' αλλιώς γνωστό, αλλά και με μια έντονη δραστηριότητα σε επίπεδο ξεκαθαρίσματος του πολιτικού τοπίου ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή αποδοχή των δραματικών επιπτώσεων του τρίτου μνημονίου από έναν ελεγχόμενο πολιτικό κόσμο.

Τώρα γνωρίζουμε ότι οι εκκλήσεις περί ενότητας, συχνά είναι παραπλανητικές και εκ του πονηρού. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους φίλους του κινήματος που με συγκινητικό τρόπο μας προτρέπουν και μας παρακολουθούν ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα που δεν θα αργήσει να δικαιωθεί.

Η Ελλάδα έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία. Οι συνέπειες της προδιαγεγραμμένης πολιτικής,αυτής που καλούνται υποχρεωτικά να ακολουθήσουν οι όποιες κυβερνήσεις "εθνικής ενότητας" θα οδηγήσει το λαό στον όλεθρο, την πατρίδα σε νέες περιπέτειες. Το μεταναστευτικό και το δημογραφικό, ζητήματα εθνικής επιβίωσης δεν αγγίζονται από το εξαρτημένο πολιτικό σύστημα που περιορίζεται στην τυπική δημοσιονομική διαχείριση. Οι καιροί απαιτούν πολιτικές δυνάμεις με καθαρό λόγο, αποφασιστικότητα και όραμα . Η ιστορία θα αποδείξει την ανάγκη τέτοιων πολιτικών δυνάμεων και το Εθνικό Μέτωπο θα πρωταγωνιστήσει. Η απόφασή μας να μην συμμετάσχουμε στις εκλογές της 20 Σεπτεμβρίου σημαίνει και την έναρξη μιας μεγάλης κινητοποιήσεως για την ενημέρωση της κοινής γνώμης σχετικά με τις συνέπειες της καταστροφικής πορείας και την επιστράτευση όλων των Ελλήνων και των Ελληνίδων για την αποτροπή τους.Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι επόμενες κινήσεις και θέσεις του Εθνικού Μετώπου."