Αρχείο

25 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ Γ. Καρατζαφέρης για το πρόσφατο φωτογραφικό αφιέρωμα της Hurriyet στην Εύα Καϊλή! Τι λέει για τα καρότα του Γαβριήλ

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός o Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., μιλώντας στην εκπομπή Αντι-Ρήσεις του συγγραφέα Αλέξανδρου Βέλιου, στο kontra.
Οι δύο άνδρες, που γνωρίζονται για πάνω από 30 χρόνια (όπως εξαρχής σημείωσαν) κουβεντιάζουν σε χαλαρό ύφος, για όλους και για όλα. Η συζήτηση -μεταξύ άλλων- στράφηκε και στο επίπεδο δημοσιογραφίας, με αφορμή τις αλληλοκατηγορίες  Τριανταφυλλόπουλου-Σακελλαρίδη για το... "μανάβικο" (όπως χαρακτήρισε την υπόθεση ο Γ. Καρατζαφέρης). "Αν ο Μάκης...

έστηνε κρυφές κάμερες, θα ήταν κατακριτέο. Τώρα, μόνος του αυτοβιντεοσκοπήθηκε (διαδικτυακά) ο Σακελλαρίδης".
Ο Α. Βέλιος, στη συνέχεια της κουβέντας και καθώς αυτή επεκτάθηκε στα ΜΜΕ, υποστήριξε ότι πλέον έχει χαθεί η εμπιστοσύνη όλων στο όποιο μέσο, καθώς πιστεύεται ότι πίσω από κάθε αφιέρωμα "κρύβεται ένα φακελάκι". Συμφωνώντας ο Γ. Καρατζαφέρης, έφερε ως παράδειγμα υποστηρικτικό των όσων έλεγε ο συνομιλητής του, το δημοσίευμα της Hurriyet για την ευρωβουλευτή της Ελιάς, κα Εύα Καϊλή:
"Πρόσφατα, διάβασα ένα εκτενές φωτογραφικό αφιέρωμα για την Εύα Καϊλή, στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet και με εξέπληξε. Εκ των υστέρων, έμαθα ότι η κα Καϊλή έχει επαφές τρίτου τύπου με πολύ γνωστό, τούρκο επιχειρηματία. Δεν είναι κακό βέβαια αυτό..." υπογράμμισε κλείνοντας το θέμα.

skeftomasteellhnika.blogspot.gr