Αρχείο

12 Ιουνίου 2014

Ο Νίκος Σταυρογιάννης στον FM-1 για ανασχηματισμό και Δήμο Λαμιέων.

Την άποψή του για το νέο κυβερνητικό σχήμα διατύπωσε μέσα από το κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο βουλευτής Φθιώτιδας και νεοεκλεγείς δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης.Οι έλληνες έστειλαν μήνυμα που ο κ.Σαμαράς προφανώς δεν το διάβασε καλά και επιχείρησε έναν εικονικό εξωραϊσμό μιας παραπαίιουσας κυβέρνησης. Όσο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σχεδιάζουν και υλοποιούν σενάρια πολιτικής διάσωσης τους δεν προοιωνίζεται τίποτα καλό και το καλύτερο είναι η έκφραση της λαικής βούλησης μέσω εκλογών τονίζει ο κ.Σταυρογιάννης. Με τον ανασχηματισμο, προσθέτει, απλά εξασφαλίστηκαν ορισμένες...

πρόσκαιρες εσωτερικές ισορροπίες κυρίως στην Νέα Δημοκρατια αλλα και το ΠΑΣΟΚ ώστε όταν πάμε σε εθνικές εκλογές που όπως εκτιμά δεν θα είναι μακριά, να υποστούν τις λιγότερες δυνατές απώλειες από την οργή ενός εξαθλιωμένου κόσμου.

Ο κ.Σταυρογιάννης αναφέρθηκε και στην προετοιμασία του για την ανάληψη των καθηκόντων του δημάρχου Λαμιέων μετά το νικηφόρο γι'αυτόν αποτέλεσμα της 25ης Μαΐου.

Ό,τι έχω δηλώσει ισχύει στο 100% επανέλαβε τονίζοντας πως τον διακρίνει η συνέπεια και ηδη τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτεςτου ενημερόνονται από τις υπηρεσίες του Δήμου. Δεν απέφυγε δε να σχολιάσει πως η απερχόμενη δημοτική αρχή επιχειρεί να δεσμεύσει την νέα με ορισμένες επιλογές της που θα μπορούσαν να περιμένουν  έναν -δυο μήνες ώστε να εξεταστούν και να προκριθούν χωρίς προβλήματα.Ολα αυτά όμως κατέληξε ο κος Σταυρογιάννης, θα ελεγχθούν και θα υπάρξει όπως έχει υποσχεθεί πλήρης ενημέρωση των δημοτών.

lamiafm1.gr