Αρχείο

4 Ιουνίου 2014

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ(DEMETRI MARCHESSINI) ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΤΖ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ... ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ είναι ομογενής μεγαλωμένος στις ΗΠΑ. Πολύς λόγος τελευταία γίνεται γύρω από το όνομα του και όπως όλα έχουν θετική και αρνητική πλευρά.

Η χρηματοδότηση του κόμματος UKIP του Farge ανησυχεί...

ιδιαίτερα ορισμένους. Ο ίδιος δίνει τις απαντήσεις του.

Δείτε παρακάτω μέρος της συνέντευξης στη βρετανική ηλεκτρ. εφημερίδα mirror.co.uk και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας:

"Ένας Έλληνας μεγιστάνας ο οποίος δώρισε χιλιάδες στο UKIP έχει προκαλέσει οργή λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν για ένα σύζυγο να βιάσει τη γυναίκα του, και όλες οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις βασίζονται στη σφοδρή επιθυμία.

Στο UKIP διαχώρισαν τη θέση τους από το Δημήτρη Marchessini το Μάιο του περασμένου έτους με τα ναυτιλιακά και τις επενδύσεις του, ο οποίος δημοσίευσε ένα βιβλίο που λέει πως οι γυναίκες δεν θα πρέπει να επιτρέπεται να φορούν παντελόνια, και τον Ιανουάριο έκανε πάλι αναφορά, όπου υποστηρίζει ότι «ο σοδομισμό ήταν πάντα ένα έγκλημα".

Αλλά το Channel 4 News ισχυρίστηκε απόψε ότι το κόμμα του Nigel Farage έχει δεχτεί τουλάχιστον άλλη μία δωρεά από Marchessini, και αναφέρθηκαν περισσότερες από μια προσπάθειες επαφών, όπου μετά πραγματοποιήθηκε σχετική συνάντηση.

Μιλώντας στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο, Marchessini ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο Michael Crick για τις απόψεις του σχετικά με ομοφυλοφιλικές σχέσεις.

Εκείνος απάντησε: "Ω [είναι] τελείως διαφορετικό, δεν υπάρχει αγάπη, μόνο πόθος - και, επίσης, οι ενέργειες που κάνουν είναι εντελώς διαφορετικές.

«Βγαίνουν έξω τη νύχτα και ... "παίρνουν" πέντε, δέκα, 15 διαφορετικοί εταίρους σε μια νύχτα. Είναι αυτό αγάπη;"

Ισχυρίστηκε, επίσης, «δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως η πιστότητα στις ομοφυλοφιλικές σχέσεις».
Είπε για τις γυναίκες πως θα πρέπει να τις επιτρέπεται να φορούν μόνο φούστες, επειδή «αυτός είναι ο μόνος τρόπος που ο κόσμος πρόκειται να συνεχιστεί. Γιατί αν δεν (προκαλούν) τους άνδρες πρόκειται να σταματήσει f *** g αυτές."

Τον ρώτήσαμε για το αν ήταν δυνατό για έναν σύζυγο να βιάσει τη γυναίκα του, είπε: "Αν κάνετε έρωτα, την Παρασκευή και κάνετε έρωτα την Κυριακή δεν μπορούμε να πούμε το Σάββατο είναι ο βιασμός."

"Όταν μια γυναίκα αποδέχεται, αποδέχεται. Και ειδικά όταν κάνει τάμα για την ημέρα του γάμου της."
Ο Marchessini ισχυρίστηκε ότι πρέπει το UKIP να αποστασιοποιηθεί δημοσίως από τον ίδιο, ο ταμίας του Stuart Wheeler ήταν ένας παλιός φίλος και "από καιρό σε καιρό τον φωνάζει και ρωτάει αν θα βοηθήσει."

Το Channel 4 News ισχυρίστηκε ότι την παραμονή των Χριστουγέννων το κόμμα δέχθηκε ένα επιπλέον ποσό £ 5000 από τον κ. Marchessini.

Ερωτηθείς σχετικά με τη δωρεά, ο ηγέτης του UKIP, Nigel Farage είπε στον ραδιοτηλεοπτικό δημοσιογράφο: «Δεν ξέρω, θα πρέπει να το ζητήσετε από τον ταμία.

"Είμαι σίγουρος ότι έδωσε τα χρήματα με καλή πίστη, τα χρήματα ελήφθησαν με καλή πίστη».
Όταν ρωτήθηκε αν το UKIP θα πρέπει να λαμβάνει χρήματα από έναν άνδρα με αυτά τα είδη των απόψεων, ο κ. Farage πρόσθεσε: «Ενδεχομένως όχι, όχι. Ρωτήστε τον ταμία. Δεν γνωρίζω τα πάντα. "
Channel 4 δήλωσε ότι το UKIP ήταν ακόμα να δώσει μια απάντηση που κρατείται στην έκθεσή του για το Marchessini...."

kalmopias.blogspot.gr
stoxos.gr