Αρχείο

26 Ιουνίου 2014

Μυστικό γεύμα δυσαρεστημένων πρώην υπουργών της Ν.Δ. στο Διόνυσο

Τι κοινό έχουν τα άτομα που κάθονται στο ίδιο τραπέζι στο εστιατόριο "ΔΙΟΝΥΣΟΣ" το μεσημέρι της Τετάρτης 25 Ιουνίου;

Εκτός του ότι πρόκειται για πέντε βουλευτές τη Ν.Δ. - Αρβανιτόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Δαβάκης, Μακρή (φαίνεται μόνο η τσάντα της κ. Μακρή) και Γκιουλέκας - το κοινό σημείο που έχουν είναι, ότι, είναι  οι πρ. υπουργοί που απομακρύνθηκαν κατά τον τελευταίο ανασχηματισμό.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν πως...

οι πέντε απομακρυθέντες υπουργοί, που τους ενώνει η πικρία για την απομάκρυνσή τους από το κυβερνητικό σχήμα, ετοιμάζουν κοινό μέτωπο στους κόλπους του κόμματος. Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως προσπαθούν να προσελκύσουν και άλλους δυσαρεστημένους.

Είναι τυχαίο άραγε ότι την ώρα που συνέτρωγαν στο ΔΙΟΝΥΣΟ σε παραπλήσιο τραπέζι βρισκόταν και ο επίσης απομακρυνθής κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου;

Η κινητικότητα που φαίνεται να υπάρχει στο εσωτερικό του κόμματος, την ώρα που ο πρωθυπουργός προσπαθεί να αποκτήσει τη στήριξη ικανού αριθμού βουλευτών και από άλλους χώρους, εν όψει και της εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας και να δώσει τόνο αισιοδοξίας για την καλή πορεία της οικονομίας, αναμένεται να προκαλέσει κυβερνητικό πονοκέφαλο.  

Το ενδεχόμενο ξαφνικής  προσφυγής στις κάλπες την ερχόμενη άνοιξη και πιθανής ήττας της Ν.Δ., ενδεχομένως και να προκαλέσει τριγμούς στην καρέκλα του Αντώνη Σαμαρά, αναφέρουν καλά πληροφορημένοι κύκλοι.

Οι βουλευτές που συνέτρωγαν σήμερα σε μία απόμερη γωνιά του εστιατορίου, ήταν ανάμεσα σ' αυτούς που υποστήριξαν την εκλογή του στην προεδρία του κόμματος και τώρα, όντας πικραμένοι από την απομάκρυνσή τους, φέρεται να λοξοκοιτούν προς...  άλλο νεοδημοκρατικό στρατόπεδο και μάλιστα γυναικείο.

vimaonline.gr