Αρχείο

23 Ιουνίου 2014

Γιατί είπε ο Ν. Κακλαμάνης «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο»

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στο ραδιόφωνο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ αναφέρθηκε στο σλόγκαν του ΠΑΣΟΚ στη δεκαετία του 70 «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο».
Η αναφορά έγινε από τον βουλευτή όταν αναφέρθηκε στον ανασχηματισμό και την νέα Κυβέρνηση. «Ανασχηματισμό κάναμε υποτίθεται...

και τώρα έχουμε μια κυβέρνηση Βαβέλ. Οι υπουργοί που είπαν «ναι» και δέχτηκαν την θέση δεν γνώριζαν τι δουλειά έχουν να κάνουν εκεί. Το μόνο που μένει να ακούσουμε από αυτούς τους υπουργούς είναι «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο».

Ο κ. Κακλαμάνης εκτίμησε ότι θα έπρεπε να υπάρξουν αλλαγές, πέρα από τα πρόσωπα της κυβέρνησης, αλλά και στα πρόσωπα των συνεργατών του πρωθυπουργού και στο κόμμα. «Νομίζω ότι πρέπει να γίνει ανασχηματισμός και στο περιβάλλον του πρωθυπουργού και στον κομματικό μηχανισμό. Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ήταν ικανοποιητικό για το κόμμα. Δεν άκουσα κανέναν να βγει και να πει αναλαμβάνω την ευθύνη».

«Θα είμαι κι εγώ στην ομάδα των 17 ανεξάρτητων βουλευτών όσον αφορά την δράση μου στη Βουλή» αποκάλυψε ο κ. Κακλαμάνης και σημείωσε: «Ήδη μου έγινε η πρόταση και θα ενταχθώ κατά πάσα πιθανότητα».

Ο κ. Κακλαμάνης συνέστησε στον Αλέξη Τσίπρα να προτείνει για πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κώστα Καραμανλή και πρόσθεσε ότι «Και το αίσχος μιας παράταξης φάνηκε από το γεγονός που δεν βρήκε έναν άνθρωπο να μας εκπροσωπήσει στο υπουργείο Οικονομικών και βάλαμε τον κλώνο του Στουρνάρα».

spirospero.gr