Αρχείο

18 Ιουνίου 2014

Η ΝΔ ήξερε για το “πικρό ποτήρι” του Τσίπρα πριν καν το πιεί – Η πληροφόρηση για τα εσωκομματικά

Ανακοίνωση εξέδωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Άννα Ασημακοπούλου, πριν τη δημοσιοποίηση του κειμένου των 53 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν αριστερή στροφή στο κόμμα και προειδοποιούν ότι...

φαίνονται σαν καρικατούρα του ΠΑΣΟΚ.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ Άννα Ασημακοπούλου φαίνεται να έχει καλή “πληροφόρηση” για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ καθώς εξέδωσε ανακοίνωση
πριν τη δημοσιοποίηση του κειμένου των 53 στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν αριστερή στροφή στο κόμμα και προειδοποιούν ότι φαίνονται σαν καρικατούρα του ΠΑΣΟΚ.

Χαρακτηριστικά η δήλωσή της έκανε λόγο για βουλευτές και στελέχη του κόμματος που ετοιμάζουν «μανιφέστο» κατά των επιλογών της ηγετικής ομάδας του κόμματος και «είδε» πίσω από το κείμενο αυτό ένα… «πικρό ποτήρι» που θα πιει ο Αλέξης Τσίπρας, δηλαδή την «αμφισβήτηση της ηγετικής ομάδας».

Ωστόσο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση στην Άννα Ασημακοπούλου, ενώ ο Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο περιορίστηκε να πει ότι η ρητορική της ΝΔ «είναι η πλέον ακατάλληλη για να ερμηνεύει τις εσωκομματικές μας διαδικασίες» και πρόσθεσε ότι αντιμετωπίζει το σχόλιό της «με ένα χαμόγελο συγκατάβασης».

matrix24.gr