Αρχείο

3 Ιουνίου 2014

Επίθεση της ΧΑ στους ΑΝΕΛ:Αιμοδότης της ψοφοδεξιάς το απόκομμα Καμμένου - Τρεις βουλευτές των ΑΝΕΛ περιμένουν στην πιάτσα Συγγρού

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε το κόμμα των "Καμμένων" είχαμε επισημάνει πως πρόκειται για μια μάταιη προσπάθεια δημιουργίας αναχώματος απέναντι στην Χρυσή Αυγή.
Το απόκομμα Καμμένου, ιδιαίτερα τώρα μετά την οριστική διάλυσή του, αποτελεί έναν από...

τους καλύτερους αιμοδότες και δεκανίκια της ψοφοδεξιάς.
Όπως επισημαίνει το γνωστό Νεοδημοκρατικό ιστολόγιο "Παραπολιτικά" την ώρα που στο παρασκήνιο πολλά στελέχη και βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για την τακτική που ακολούθησε ο Πάνος Καμμένος, κάποιοι θέλουν να ανοίξουν δρόμο προς τη Νέα Δημοκρατία.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις τουλάχιστον βουλευτές των ΑΝΕΛ έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη Συγγρού και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα, είτε με την ανακοίνωση μετεγγραφών, είτε με την αποστασιοποίησή τους από το κόμμα των ΑΝΕΛ.
Η αλήθεια είναι πως από τους 14 εναπομείναντες βουλευτές των ΑΝΕΛ υπάρχουν τουλάχιστον 3 με βαθιές νεοδημοκρατικές ρίζες που το μόνο που περιμένουν είναι ένα τηλεφώνημα για να αυτομολήσουν.
Έτσι κι αλλιώς το σύστημα αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως υπάρχουν 2 μέτωπα στην ελληνική κοινωνία: Από την μια μεριά είναι η ασυμβίβαστη Χρυσή Αυγή που υφίσταται τρομοκρατία, δολοφονίες, φυλακίσεις και διώξεις για την αδιάλλακτη στάση της, και από την άλλη όλα τα κομματόσκυλα του αντισυνταγματικού τόξου που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να αναζητούν την καλύτερη καρέκλα για τη βόλεψή τους.

xryshaygh.com