Αρχείο

6 Ιουνίου 2014

Η πολιτευτής των ΑΝΕΛ στα Δωδεκάνησα, Μαρία Αγγέλου, για την ανεξαρτητοποίηση της Μίκας Ιατρίδη

Η κα Μαρία Αγγέλου Αναπληρώτρια βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» έκανε την παρακάτω δήλωση σχετικά με την ανεξαρτητοποίηση της κα Μικας Ιατριδη.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν είμαστε άλλο ένα κόμμα, δεν είμαστε άλλο ένα κίνημα. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε πάνω και πρώτα από όλα ιδεολογία. Κι είναι η πρώτη ιδεολογία που δεν στηρίχτηκε σε πολιτικές θέσεις και απόψεις της μεταπολίτευσης αλλά γεννήθηκε από Έλληνες πολίτες για την Ελλάδα. Είμαστε η μόνη πατριωτική ιδεολογία που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών για ένα καλύτερο μέλλον, για ελπίδα. Αυτή η ιδεολογία λοιπόν δεν έχει ούτε...

όνομα ούτε πρόσωπο και δεν πρόκειται να χαθεί όσο κι αν την πληγώνουν αποχωρήσεις στελεχών.

Προσωπικά είμαι και θα παραμείνω εδώ να εκπροσωπώ τις ίδιες αρχές και αξίες με τις οποίες ξεκίνησα. Πιστεύω σε αυτό το αγώνα που ξεκινήσαμε μια χουφτα άνθρωποι την άνοιξη του 2012 για την σωτηρία της πατρίδας και έχω την πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Όσες πιέσεις κι αν δεχόμαστε όσες τρικλοποδιές κι αν μας βάλουν εμείς στεκόμαστε στα πόδια μας ενωμένοι όσο ποτέ σαν μια γροθιά. Λάθη έγιναν όμως εδώ είμαστε για να τα αξιολογήσουμε και να δράσουμε αναλόγως. Προσανατολισμένη λοιπόν σταθερά στους στόχους που θέσαμε και ως κίνημα κι εγώ προσωπικά ως άτομο θα συνεχίσω την προσπάθεια να μεταδώσω το πρόγραμμα μας σε όλη τη Δωδεκάνησο. Από αρχές Ιουλίου θα ξεκινήσω περιοδείες στα νησιά μας. Θα είμαι κοντά σε κάθε κάτοικο, σε κάθε χωριό, σε κάθε νησάκι. Δεν πρόκειται να προδώσω ούτε στο ελάχιστο όλα όσα σας έκαναν να με εμπιστευτείτε και να με στηρίξετε όλον αυτό τον καιρό. Θα μείνω δίπλα σας, μαζί σας, μέχρι το τέλος, όποιο κι αν είναι αυτό.»

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

rodosalarm.gr