Αρχείο

11 Ιουνίου 2014

Κανένας Καραμανλικός στη νέα κυβέρνηση παρά το τετ α τετ Καραμανλή – Σαμαρά!

Παρά τις πολύ πρόσφατες, δύο τετ α τετ συναντήσεις Καραμανλή – Σαμαρά, η τελευταία πραγματοποιήθηκε μόλις την περασμένη Πέμπτη στην κατοικία του Αχιλλέα Καραμανλή, η νέα κυβέρνηση δεν συμπεριλαμβάνει παρά έναν γνωστό καραμανλικό, τον Γιάννη Ανδριανό, και αυτόν στην θέση του υφυπουργού Αθλητισμού. Ουδείς άλλος. Ακόμη και η Ντόρα Μπακογιάννη διαθέτει εντός του νέου Υπουργικού Συμβουλίου δικούς της ανθρώπους όπως την...

Σοφία Βούλτεψη επί παραδείγματι για να μην αναφερθεί κανείς στον αδελφό της Κυριάκο.

Το ΠΑΣΟΚ – Ελιά ενίσχυσε την επιρροή του στην Κυβέρνηση κατά δύο στελέχη, ενώ διαθέτει την οδό επικοινωνίας και με τον νέο Υπουργό Οικονομικών κ. Χαρδούβελη, ως πρώην βασικό συνεργάτη των κ.κ. Σημίτη, Στουρνάρα και Τάσου Γιανίτση.

Η προσωπική πολιτική επιρροή του Αντώνη Σαμαρά στο Μαξίμου και την Κυβέρνηση είναι επίσης αναλλοίωτη από τον ανασχηματισμό. Τοπ συμπέρασμα είναι λοιπόν απλό. Η ομάδα των Καραμανλικών στην Νέα Δημοκρατία ,εάν ακόμη υφίσταται ως συντεταγμένο μπλοκ είτε δεν δέχτηκε προσκλήσεις είτε τις απέρριψε ,όπως σύμφωνα με πληροφορίες συνέβη με τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο, όστις αρνήθηκε την θέση του Υπουργού Δικαιοσύνης (πάντα σύμφωνα με υφιστάμενες διαρροές).

Μένει λοιπόν ο κ. Αδριανός ,πρώην άμεσος συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή στο Μαξίμου και βουλευτής Αργολίδος να διατηρεί στο Υπουργείο Πολιτισμού από την θέση Υφυπουργού την…. παράδοση εκτός εάν ,όπως ισχυρίζονται διάφορες πηγές, η ώρα της κρίσιμης αναμέτρησης δεν έχει φθάσει ακόμη και μετατίθεται για το άμεσο μέλλον. Περί τα μέσα με τέλη φθινοπώρου ενδεχομένως.

crashonline.gr