Αρχείο

26 Ιουνίου 2014

Εκδήλωση για την επέτειο ιδρύσεως της Εθνικής Αντιστασιακής Οργανώσεως «Χ»

Αγαπημένοι μας συναγωνιστές και φίλοι,

Εφέτος συμπληρώνονται 73 χρόνια από την ίδρυση της Εθνικής Αντιστασιακής Οργανώσεως «Χ» (Ιούνιος 1941-Ιούνιος 2014) από τους Χίτες ήρωες μας, με επικεφαλής «το άξιον τέκνον της Πατρίδος», τον αείμνηστο αρχηγό μας Γεώργιο Γρίβα – Διγενή. Για να γιορτάσουμε το γεγονός αυτό, κάνουμε μία εορταστική εκδήλωση την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014, στις 11:30 π.μ. – 1:30 μ.μ. στα γραφεία μας (Πανεπιστημίου 64, 6ος όροφος), στην οποία είστε όλοι καλεσμένοι.

Οι παλαιοί μαχητές μας θα μας πουν τις αναμνήσεις τους, θα ανταλλάξουμε πληροφορίες, γνώμες και απόψεις και θα βρεθούμε όλοι μαζί σε μία φιλική ατμόσφαιρα, όπου θα συσφίξουμε ακόμα περισσότερο τους μεταξύ μας δεσμούς. Με μεγάλη μας χαρά θα ακούσουμε και τις δικές σας...

προτάσεις, ώστε η Οργάνωσή μας να γίνει καλύτερη και πιο λειτουργική, για να δικαιωθούν ακόμα περισσότερο οι ένδοξοι νεκροί μας.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, τόσο τα παλαιά, όσο και τα νέα μέλη και τους φίλους μας, για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας. Η παρουσία σας στον ένδοξο Σύνδεσμό μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να φανούμε αντάξιοί της.

Σας περιμένουμε,

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Μαχητών και Φίλων της Εθνικής Αντιστασιακής Οργανώσεως «Χ»
Ο πρόεδρος Ιωάννης Γιαννάκενας
Η γενική γραμματέας Θωμαΐς Παριανού

e-grammes.gr