Αρχείο

26 Ιουνίου 2014

Νέα «γαλάζια» μετωπική στον Πειραιά με βαριές κουβέντες

Ο « γαλάζιος» εμφύλιος του Πειραιά που ξεκίνησε απο όταν ο πρώην Υπουργός Παιδείας  Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος τάχτηκε με το μέρος του αντιπάλου του «γαλάζιου» Βασίλη Μιχαλολιάκου στις δημοτικές εκλογές φαίνεται πως θα έχει ακόμα πολλά επεισόδια. Αφού παρά την αποπομπή του Υπουργού στον πρόσφατο ανασχηματισμό απο τον Αντώνη Σαμαρά ο Μανιάτης Βασίλης Μιχαλολιάκος όπως...

φαίνεται το κρατάει «μανιάτικο» στον πρώην Υπουργό.

Ο Δήμαρχος μάλιστα δεν μάσησε τα λόγια του και χρησιμοποιώντας βαριές κουβέντες χαρακτήρισε απόφαση του πρώην υπουργού αήθη απόφαση, που προσβάλει τον Πειραιά.

Σε συνέντευξη του μάλιστα στην εκπομπή «Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο», στο δημοτικό ραδιόφωνο «Κανάλι 1 – 90,4 FM» του Πειραιά, απαντωντας σε ερώτηση ακροάτριας για το κλείσιμο του 4ου Λύκειου του Πειραιά ο Δήμαρχος Πειραιά δήλωσε χαρακτηριστικά:«Η πράξη αυτή του κ. Αρβανιτόπουλου προσβάλλει την έννοια της πολιτικής, ασφαλώς και του Πειραιά, ασφαλώς και της παιδείας. Στις 26 Μαΐου, την επόμενη ημέρα των δημοτικών εκλογών, με την υπογραφή του το κλείσιμο των σχολείων, την ώρα που είχε δεσμευτεί απέναντι προς κάθε κατεύθυνση πως δεν θα κλείσει κανένα. Όχι μόνο θα κάνω τις ενέργειες που πρέπει. Τις έχω ήδη κάνει. Θέλω να ελπίζω ότι θα ανατραπεί αυτή η αήθης απόφαση του κ. Αρβανιτόπουλου».

paraskhnio.gr