Αρχείο

16 Ιουνίου 2014

Ποια πήγε κι άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα!

Προέρχεται από μεγάλη πολιτική οικογένεια της κεντροδεξιάς και αυτοδιαφημίζεται ως στέλεχος... πολλών καρατίων. Το κύριο γνώρισμα του όμως είναι το άσβεστο μίσος που τρέφει για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Μετά τον ανασχηματισμό λοιπόν άρχισε - παλιά του τέχνη κόσκινο - το "γαλάζιο" στέλεχος να τηλεφωνεί και να συνομιλεί με όσους από τη...

ΝΔ απομακρύνθηκαν από το κυβερνητικό σχήμα, αλλά και με όσους δεν εισήλθαν σε αυτό και να τους βάζει λόγια.
Συμπεριφερόμενο το στέλεχος της ΝΔ, ως… κουτσομπόλα της γειτονιάς, αναρωτιέται δήθεν αθώα και μεγαλόφωνα στους μεν «γιατί δεν σε άφησε στην κυβέρνηση αφού ήσουν τόσο καλός» και στους δε «γιατί δεν σε έβαλε στην κυβέρνηση εσένα που είσαι τόσο ικανός. Κακώς»! Και στη συνέχεια εφευρίσκει λόγους και εξηγεί είτε την απομάκρυνση είτε τον αποκλεισμό.

Όπως είναι φυσικό το θέμα γνωρίζει πλέον το Μαξίμου αλλά ακόμη δεν έχει σκοπό να δημιουργήσει θέμα. Και όσοι γνωρίζουν απλά κουνάνε με συγκατάβαση το κεφάλι τους για τα κατορθώματα του συγκεκριμένου στελέχους.. Πάντως για να σας βοηθήσουμε λίγο ακόμη, το στέλεχος προέρχεται από οικογένεια της οποίας τα μέλη εάν έβλεπαν τον Αντώνη Σαμαρά στον σταυρό, θα του έδιναν αντί νερού… ξύδι!
ΥΓ. Στο συγκεκριμένο στέλεχος ταιριάζει γάντι ο στίχος από "Το τραγούδι της κουτσομπόλας" του Σταμάτη Κραουνάκη, με ερμηνεύτρια την Αννα Παναγιωτοπούλου:
Βρε μπας και είμαι καταβάθος μια κυράτσα;
Διότι...
Όλα
Θέλω να τα ξέρω όλα
Δε με νοιάζει αυτή η φρατζόλα
Το δικό μου το ψωμί
Είναι η κάθε μια στιγμή
Που θα λύσω τα μυστήριά τους …
ποια πήγε κι άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα!
… όλα!

kendrodexia.gr