Αρχείο

21 Ιουνίου 2014

Νικολόπουλος: «Θα φτιάξουμε με τον Καμμένο τον κεντροδεξιό ΣΥΡΙΖΑ»

«Φτιάχνουμε το δικό μας κεντροδεξιό ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε στην εισήγηση του ο πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ανατροπής (ΧΡΙ.Κ.Α.), Νίκος Νικολόπουλος, κατά τη συνεδρίαση της διοικούσας Επιτροπής του κόμματος η οποία κλήθηκε να αποφασίσει , για πολιτική και εκλογική συνεργασία με...

το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝ.ΕΛ).

Ο κ. Νικολόπουλος επεσήμανε ακόμη ότι ο κατακερματισμός των κεντροδεξιών αντιμνημονιακών δυνάμεων αλλοιώνει τη βούληση της κοινωνίας, υπηρετώντας εκ της πλαγίου τον μνημονιακό κυβερνητικό συνασπισμό. Ενώ παράλληλα  υπογράμμισε δεν άφησε κανένα περιθώριο για την προσάρτηση  και απορρόφηση του ΧΡΙ.Κ.Α. από τους ΑΝ.ΕΛ,  υπερτονίζοντας στους ανησυχούντες, ότι το κόμμα θα διατηρήσει στο έπακρο την πολιτική & οργανωτική του αυτονομία.

Η πρόταση του κ. Νικολόπουλου,  για συνεργασία με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, εγκρίθηκε από τη διοικούσα επιτροπή του κόμματος με 54 υπέρ, 8 κατά και 2 λευκά. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα θα υπάρξει και συνάντηση μεταξύ των δυο ανδρφών όπου θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις της συμπόρευσης.

paraskhnio.gr