Αρχείο

24 Ιουνίου 2014

Πρόλαβε την... παρεξήγηση ο Ντινόπουλος

Ο υπουργός Εσωτερικών εξέδωσε... διευκρίνιση

Την σοφή παροιμία του ελληνικού λαού "φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά" ακολούθησε ο Αργύρης Ντινόπουλος. Ο υπουργός Εσωτερικών εξέδωσε διευκρινιστική δήλωση για όσα είπε σε συνέντευξή του στη Real News αναφορικά...

με το θέμα των απολύσεων.

«Τα όσα δήλωσα στην εφημερίδα Real News για τα επίμαχα θέματα των απολύσεων και για την τρόικα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, επειδή ενδέχεται να παρερμηνευτούν, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν αποτελούν, σε καμία περίπτωση, αμφισβήτηση των συμβατικών υποχρεώσεων της χώρας» τονίζει σε δήλωσή του ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, αναφερόμενος στη συνέντευξή του στην εφημερίδα.

«Από την πρώτη ώρα, άλλωστε, που ανέλαβα την ευθύνη του Υπουργείου Εσωτερικών οι μεταρρυθμίσεις, οι διαρθρωτικές αλλαγές, αλλά και η τήρηση των συμφωνηθέντων αποτέλεσαν τις άμεσες προτεραιότητές μου. Η χώρα πρέπει να παραμείνει σταθερή στους στόχους της αφού αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να πιάσουν τόπο οι μεγάλες θυσίες τις οποίες έχει υποστεί ο ελληνικός λαός» επισημαίνει ο κ. Ντινόπουλος.

parapolitika.gr