Αρχείο

27 Ιουνίου 2014

Παπαμιμίκος: "Όποιος υπουργός δεν μπορεί, ας κάνει ο,τι νομίζει"

Σκληρά βέλη εναντίον όσων δημιουργούν προσκόμματα στις μεταρρυθμίσεις εξαπέλυσε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή υπογράμμισε πως  «οφείλουν να φτάσουν τις μεταρρυθμίσεις έως το τέλος, στο πλαίσιο της κεντρικής στρατηγικής που έχει η κυβέρνηση», ενώ έστειλε και μήνυμα προς τους Υπουργούς που εμφανίζουν δημόσιες...

αντιρρήσεις κάνοντας λόγο για «επικοινωνιακές λογικές και σκοπιμότητες». Μάλιστα, μιλώντας έξω από τα δόντια είπε πως «όποιος υπουργός δεν μπορεί ας κάνει ότι νομίζει», ανοίγοντας την πόρτα για πιθανές αλλαγές όσων δε δείξουν διάθεση να εφαρμόσουν την κεντρική πολιτική που έχει ορίσει ο πρωθυπουργός.

Σε ότι αφορά το κόμμα του Ευάγγελου Βενιζέλου, είπε πως «κάποιοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ για να το παίξουν ψυχοπονιάρηδες, έβαλαν προσκόμματα προκειμένου να μην ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις».

Απευθυνόμενος στον Πάνο Σκουρλέτη, ο Γραμματέας της ΝΔ καταλόγισε πολιτική σκοπιμότητα, λέγοντας ευθέως πως οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ περί υποκλοπών των τηλεφωνικών του συνομιλιών, έγιναν προκειμένου να υπερκαλυφθούν επικοινωνιακά οι εσωκομματικές κόντρες στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος του. Τον κάλεσε μάλιστα, να δώσει στη δημοσιότητα ότι στοιχεία έχει, διαφορετικά επιβεβαιώνει την μικροπολιτική λογική αυτή. Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος πήρε θέση και για το ζήτημα που έχει προκύψει με το Γαβριήλ Σακελλαρίδη, λέγοντας πως τα ατομικά δικαιώματα και τα προσωπικά δεδομένα είναι πράγματα αδιαπραγμάτευτα, είπε όμως πως δε μπορεί να χρησιμοποιείται το επιχειρήματα πως "η Αριστερά δεν εκβιάζεται", μιας και οι ευαισθησίες δε μπορεί να είναι επιλεκτικές αλλά υπεράνω κομμάτων και ιδεολογικών.

parapolitika.gr