Αρχείο

20 Ιουνίου 2014

Δεν πείθετε κύριοι του αριστερισμού

«Ήρθαμε με την ιδιότητά μας ως βουλευτές της επιτροπής της βουλής έχοντας δει επανειλημμένα την αθλιότητα που επικρατεί μέσα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού και πόσο ακατάλληλο είναι αυτό το πράγμα». Με αυτή τη δήλωση, η βουλευτής του κόμματος που κλείνει το μάτι στην τρομοκρατία, Βασιλική Κατριβάνου, προσπάθησε να ρίξει σκόνη στα μάτια των πολιτών.

Ο στόχος, ένας, όπως και με τον φυγόδικο...

Σακκά: η απελευθέρωση του τρομοκράτη και δολοφόνου. Η κ. Κατριβάνου, μαζί με τον συνάδελφό της Τάσο Κουράκη, πήγαν σήμερα στα δικαστήρια του Πειραιά προκειμένου να καταθέσουν συνηγορώντας υπέρ του αιτήματος του καταδικασμένου τρομοκράτη της αιμοσταγούς 17Ν, Σάββα Ξηρού για την αποφυλάκισή του λόγω προβλημάτων υγείας. Όπως είπε η κ. Κατριβάνου, ικανοποιώντας προφανώς τα στελέχη των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ, «πιστεύουμε ότι η πρότασή μας για κατά οίκον νοσηλεία με όλα τα περιοριστικά μέτρα είναι η καταλληλότερη».
Κι όλα αυτά την ημέρα της επιμνημόσυνης δέησης για τους αστυνομικούς που φονεύθηκαν την ώρα του καθήκοντος, στα Άνω Πατήσια και συγκεκριμένα στο σημείο όπου δολοφονήθηκε προ πενταετίας ο υπαρχιφύλακας Νεκτάριος Σάββας, από τους «προοδευτικούς» φονιάδες της Σέχτας Επαναστατών. Αλλά, για τον ΣΥΡΙΖΑ μιλάμε. Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟ

Από την πλευρά του, ο Τάσος Κουράκης τόνισε πως «όταν έχεις τόσο σοβαρά προβλήματα υγείας που στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει μια αναπηρία 93%, θεωρώ ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμα να υποβάλει την αίτηση και το δικαστήριο να δώσει τη δυνατότητα σε έναν άνθρωπο να μην αργοπεθαίνει... Όσο καιρό παραμένει στη φυλακή με σκλήρυνση κατά πλάκας, με ολική τύφλωση, με βαρύτατη βαρηκοΐα, με πολλά αγγειακά και άλλα προβλήματα, με μια πολυνευροπάθεια, καταλαβαίνουμε ότι αργοπεθαίνει και αυτό δείχνει ότι η Πολιτεία εκδικείται και τιμωρεί…

Έχει υποχρέωση η Πολιτεία να δείχνει το ανθρώπινο πρόσωπο σύμφωνα με τους νόμους, καθώς πάρα πολλοί άλλοι κρατούμενοι, για λιγότερα σοβαρά προβλήματα υγείας νοσηλεύονται ορθώς, σύμφωνα με τις αποφάσεις των δικαστηρίων σε κατ' οίκον νοσηλεία. Θέλω να πιστεύω ότι η Πολιτεία δεν εκδικείται, λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους και το δικαστήριο θα δώσει τη δυνατότητα ένας άνθρωπος με 93% αναπηρία να πάει σπίτι του για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα πελώρια προβλήματα που έχει».

ΠΕΝΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΕΣ

Το ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ για τον Σάββα Ξηρό (δεν είναι ο μόνος καταδικασμένος τρομοκράτης για τον οποίο «ενδιαφέρονται» οι αριστεριστές), είναι μάλλον υποκριτικό, καθώς κανένα ενδιαφέρον δεν έχει εκφράσει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ για τις οικογένειες των θυμάτων της αριστερής τρομοκρατίας. Στην Κουμουνδούρου με τις επιλεκτικές «ευαισθησίες», δεν έχουν φαίνεται αντιληφθεί ποιες είναι οι συνέπειες των τρομοκρατικών ενεργειών σε μια οικογένεια.

Λένε ότι έχουν στο επίκεντρο της πολιτικής τους τον άνθρωπο, αλλά υποθάλπουν την πολιτική βία και ΠΑΝΤΑ σπεύδουν να συνηγορήσουν υπέρ ατόμων που αφαίρεσαν ζωές. Ο «προοδευτικός» Σάββας Ξηρός (5 φορές ισόβια & 25 χρόνια κάθειρξη), «τσιράκι» του δολοφόνου και καταδικασμένου τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα, συμμετείχε σε πέντε ανθρωποκτονίες, δείχνοντας έτσι στην κοινωνία πόσο σέβεται την ανθρώπινη ζωή. Ο ίδιος, δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στις αρχές του χρόνου στην «Εφημερίδα των Συντακτών» πως «αυτό που θα άλλαζα αν μπορούσα, από αυτή την ιστορία θα ήταν να μην έχω αφαιρέσει ζωή. Αυτό θα με κυνηγάει για πάντα και δεν μπορώ να κάνω και τίποτα για να το αλλάξω», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε (κάτι που τα θύματά του δεν μπορούν να κάνουν). Φυσικά, συγνώμη δεν έχει ζητήσει από κανέναν και ορθώς, οι οικογένειες των θυμάτων τον θεωρούν αμετανόητο.

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

Τα στελέχη του εθνομηδενιστικού ΣΥΡΙΖΑ, έχουν πολλές φορές αναφέρει πως έχουν, δήθεν, στο επίκεντρο της πολιτικής τους, τον άνθρωπο. Η υποστήριξή τους στους τρομοκράτες, αποδεικνύουν ότι οι αριστεριστές της Κουμουνδούρου ψεύδονται. Κινούνται ακριβώς στην αντίθετη κατεύθυνση, συνηγορώντας υπέρ δολοφόνων, υπέρ ανθρώπων που άφησαν παιδιά ορφανά και γυναίκες χήρες. Με λίγα λόγια, συνηγορούν υπέρ της βίας και υπέρ της απανθρωπιάς.

Πολλοί εξ ημών θυμόμαστε άλλωστε αυτά που είπε ο Αλέξης Τσίπρας στους schooligans, υπέρ του κομμουνιστή αρχιδολοφόνου Μάο Τσε Τουνγκ, ο οποίος δολοφόνησε 35.000.000 ανθρώπους. Αλλά, αυτά, είναι «λεπτομέρειες» για την αριστερά. Προέχει για τους εθνομηδενιστές, η κοινωνική μηχανική τους για τον θρησκευτικό και εθνικό αποχρωματισμό της κοινωνίας μας.

Nίκος Χιδίρογλου
elora.gr