Αρχείο

9 Ιουνίου 2014

Γαλάζια γκρίνια για την μεγάλη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση

Έσπασαν τα τηλέφωνα στο Μαξίμου βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ.

Το ΠΑΣΟΚ θα αυξήσει πιθανότατα κατά ένα τον αριθμό υπουργείων και θα έχει περισσότερα στελέχη σε θέσεις αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών. Αυτό σημαίνει ότι πολλά πρόσωπα από τη Νέα Δημοκρατία που περίμεναν το τηλεφώνημα από το Μαξίμου, θα μείνουν στην αναμονή για τον...

επόμενο ανασχηματισμό. Η δυσαρέσκεια ωστόσο και ο εκνευρισμός είναι και έντονος και έκδηλος στο στρατόπεδο της Ν.Δ. με αποτέλεσμα κάποιοι ήδη να κάνουν τα παράπονά τους στο Μαξίμου και να διαμαρτύρονται γιατί δεν χτύπησε ποτέ το τηλέφωνό τους.

Φταίνε ίσως και τα σενάρια που εδώ και μέρες αφαιρούσαν και προσέθεταν ονόματα τα οποία τελικά δεν θα ακούσουμε ποτέ κατά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού.

Να θυμίσουμε ότι ο κυβερνητικός εταίρος μέχρι σήμερα είχε τα υπουργεία Εξωτερικών, Ενέργειας, Υποδομών και Αγροτικής Ανάπτυξης. Πιθανότατα να προστεθεί σε αυτά και το Εργασίας με την αναβάθμιση του Β. Γκεκέρογλου ενώ ο Α. Λοβέρδος θα πάρει την θέση του Αθ. Τσαυτάρη. Ακόμα θέση στην κυβέρνηση διεκδικούν Π. Κουκουλόπουλος, Ο. Κωνσταντινόπουλος και Σ. Ράπτη.

parapolitika.gr