Αρχείο

4 Ιουνίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΛ

Η Πρόεδρος της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου προέβη στην παρακάτω δήλωση μετά τις εκλογές της 25ης Μαΐου:

"Μια δύσκολη προεκλογική πορεία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25 Μαΐου 2014. Κάναμε έναν έντιμο αγώνα, χωρίς μέσα και με όλο το σύστημα απέναντι. Νικητές και...

ηττημένοι δεν εντοπίζονται εύκολα. Σε συνεχή πορεία ήττας βρίσκεται ο ελληνικός λαός που συνεχίζει να υφίσταται την ανάλγητη μνημονιακή πολιτική της λιτότητας από τους υπαλλήλους ξένων συμφερόντων.

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων μετετράπη σε οργάνωση εκλογικού αγώνα και έδωσε τη μάχη με αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό πανελλαδικά. Σε όσους αγωνίσθηκαν πραγματικά και με εντιμότητα θερμά συγχαρητήρια. Σε όσους άντεξαν και δεν παρασύρθηκαν από τη προπαγάνδα, την ελλιπή πληροφόρηση και την προσπάθεια να μας εξαφανίσουν επίσης.

Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη και τα στελέχη της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων που πάλεψαν με πείσμα και ψυχή σε αυτή την προεκλογική περίοδο, με εξαιρετικά αντίξοες και άνισες συνθήκες, δεν πρόδωσαν τις αρχές και τις αξίες μας και δεν εγκατέλειψαν, αλλά είναι εδώ δηλώνοντας το παρόν στις μάχες που έρχονται. Κάποιοι απετέλεσαν την αιχμή του δόρατος στα ψηφοδέλτια του Κινήματος και άλλοι έδωσαν σκληρό αγώνα στα μετόπισθεν πάντα παρόντες. Γνωρίζουμε καλά πως οι νοοτροπίες δεν αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη. Γνωρίζουμε ότι οι εγωισμοί δεν μπαίνουν εύκολα κάτω από το συλλογικό συμφέρον. Ευχαριστώ τους πάνω από 6.000 νέους αλλά και Έλληνες πολίτες που εμπιστεύονται τη νέα γενιά και με στήριξαν στις Ευρωεκλογές στις οποίες εκπροσώπησα τη Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Ευχαριστώ εκ μέρους της Νεολαίας τον Πρόεδρο του Κινήματος κ. Πάνο Καμμένο, που έχει αποδείξει πως εμπιστεύεται τη νέα γενιά, όταν λίγοι τολμούν να το κάνουν.

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων προχωρά στην αποτίμηση και στην αυτοκριτική της, ανασυντάσσεται, ανανεώνεται και δηλώνει έτοιμη για τους νέους αγώνες που ξεκινούν. Γιατί η γοητεία βρίσκεται στον αγώνα και οι νέοι γράφουμε τη δική μας ιστορία. Γιατί ο αγώνας για την Πατρίδα μας και την ελληνική κοινωνία είναι διαρκής και δίκαιος".

anelneolaia.gr