Αρχείο

10 Ιουνίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό…

Ισχυρή παρουσία στο νέο κυβερνητικό σχήμα έχει η «Ελιά» – ΠΑΣΟΚ καθώς εκπροσωπείται από 13 πρόσωπα, δύο περισσότερα από ό,τι στην προηγούμενη κυβέρνηση.

Εκτός από τον Αντιπρόεδρο και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, στην νέα κυβέρνηση συμμετέχουν με θέσεις υπουργών οι: Μιχάλης Χρυσοχοϊδης στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και...

Δικτύων, Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και ο Ανδρέας Λοβέρδος στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Σε θέσεις αναπληρωτών υπουργών τοποθετούνται ή παραμένουν οι: Φώφη Γεννημάτα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Λεωνίδας Γρηγοράκος στο Υπουργείο Υγείας, Πάρις Κουκουλόπουλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σε θέσεις υφυπουργών τοποθετούνται ή παραμένουν οι: Εύη Χριστοφιλοπούλου στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Άντζελα Γκερέκου στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δημήτρης Κούρκουλας στο Υπουργείο Εξωτερικών, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας , Βασίλης Κεγκέρογλου στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιώργος Ντόλιος στο Υπουργείο Εσωτερικών.

crashonline.gr