Αρχείο

20 Ιουνίου 2014

Στο Ζάπειο ο Κ. Μητσοτάκης

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα είναι ο βασικός ομιλητής στη διημερίδα που διοργανώνει το ΥΔΜΗΔ στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αύριο και μεθαύριο. Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο η 62η...

άτυπη συνάντηση των Γενικών Διευθυντών αρμόδιων για θέματα Δημόσιας Διοίκησης των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η άτυπη συνάντηση των εν λόγω Γενικών Διευθυντών με τους εκπροσώπους των συνδικαλιστικών οργανώσεων των δημοσίων υπαλλήλων των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (TUNED), αντίστοιχα.

Στην αυριανή συνάντηση θα μιλήσουν εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων και του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, για ζητήματα που αφορούν στην αναδιοργάνωση των δομών και τον ανασχεδιασμό δημόσιων υπηρεσιών, στην ενδυνάμωση του ανθρώπινου δυναμικού και στην απλούστευση διοικητικών διαδικασιών και μείωση διοικητικών βαρών, με στόχο μια αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη δημόσια διοίκηση. Στη συνάντηση της 20ης Ιουνίου, θα μιλήσουν εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων των δημοσίων υπαλλήλων των κρατών – μελών της Ε.Ε., οι οποίοι θα παρουσιάσουν θέματα σχετικά με τον ρόλο του ανθρώπινου δυναμικού στη δημόσια διοίκηση, την απλούστευση των διοικητικών διαδικασιών και στις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη γόνιμου κοινωνικού διαλόγου.

paraskhnio.gr