Αρχείο

20 Ιουνίου 2014

Σάλος από αναφορά Παπαμιμίκου σε υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Σάλο προκάλεσε μια αναφορά του γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκου για το ποιος θα μπορούσε να είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές. Μιλώντας στον Real ο κ. Παπαμιμίκος είπε μεταξύ άλλων: «Είναι αδιανόητο να ακούς τον κ. Τσίπρα να γυρνάει και να λέει: “ακόμα και τον Γλέζο να προτείνουν, ακόμα και τον Κωνσταντόπουλο να προτείνουν, εμείς δεν πρόκειται να ψηφίσουμε”. Αυτό δείχνει μία...

βουλιμία ενός νέου ανθρώπου να βγει στην κυβέρνηση, να χαθούν οι θυσίες όλων των Ελλήνων πολιτών που έχουν γίνει μέχρι τώρα, γιατί αναμφίβολα όλοι πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι κυρίως χάρη στις θυσίες όλων μας και στην αποφασιστικότητα αυτής της κυβέρνησης αυτή η χώρα αρχίζει σιγά-σιγά και στέκεται στα πόδια της».
Πολλοί ήταν εκείνοι που εξέλαβαν την αναφορά αυτή ως έμμεση πρόταση της ΝΔ να είναι ο κ. Κωνσταντόπουλος υποψήφιος ώστε να έχει μια ευρύτερη αποδοχή. Στο διαδίκτυο έγινε χαμός ενώ και ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει: «Όταν η Ελλάδα βρίσκεται σε υπαρξιακή δοκιμασία ιστορικών διαστάσεων, είναι καταστροφικό να παίζονται παιχνίδια με θεσμούς και πρόσωπα. Τέτοια παιχνίδια δεν με αφορούν γιατί όπως όλοι γνωρίζουν, διαφωνώ με την εργαλειακή χρήση των θεσμών και την υδραργυρική συμπεριφορά των προσώπων, που κάθε φορά παίρνουν το σχήμα του σκεύους στο οποίο τοποθετούνται».
Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, θα λέγαμε εμείς, αλλά εν πάση περιπτώσει είναι τουλάχιστον αστειότητες να προτείνονται ήδη πρόσωπα που εκ των πραγμάτων δύσκολα θα γίνονταν αποδεκτά. Άλλωστε, για την εκλογή Προέδρου δεν χρειάζονται οι ψήφοι του ΣΥΡΙΖΑ που έτσι κι αλλιώς έχει πει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει κανέναν ώστε να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

antinews.gr