Αρχείο

21 Ιουνίου 2014

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ: ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ, Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΤΑ 30%!

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό του Βήματος έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας Βαρβιτσιώτης, ο οποίος κατέρριψε το παραμύθι του Δένδια (κυρίως…), για… δήθεν μείωση της λαθρομετανάστευσης, ομολογώντας ότι η αύξηση της εισόδου λαθρομεταναστών, ξεπερνά το 30%! Ιδού η ομολογία του:
«Έχουμε και βλέπουμε και εκτιμούμε ένα πάρα πολύ αυξημένο κύμα εισροών μεταναστών, κοντά στο 30%. Από τα στοιχεία που έχουμε μέχρι σήμερα, όμως, στη διάθεσή μας η αύξηση...

είναι μεγαλύτερη και αυτό μας ανησυχεί πάρα πολύ. Οι μετανάστες πλέον έρχονται μέχρι και μέρα-μεσημέρι και τους βγάζουν σε παραλίες πολυσύχναστες των νησιών. ...Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα που θα πρέπει να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε, όταν τα νούμερα μόνο έχουν γίνει ανησυχητικά. Μόνο το Σαββατοκύριακο είχαμε περίπου 400 μετανάστες που βγήκαν στις ελληνικές ακτές και εντοπίσαμε άλλους 150 κοντά στις ακτές και ειδοποιήσαμε τις τουρκικές αρχές και τους περισυνέλεξαν».
(ΥΓ): Και βέβαια, δεν έχουν αρχίσει ακόμα να βγαίνουν από τη χώρα τους οι πρόσφυγες από το Ιράκ, εξαιτίας του ξεσπάσματος του εμφυλίου πολέμου. Όταν θ’ αρχίσουν να το κάνουν, το 30% της αύξησης της ροής λαθρομεταναστών, θα γίνει 50, 60 και 370% και ο Θεός βοηθός!

 (ΥΓ2):Υπόψιν πως ο Ξένιος Δίας η φανφαρώδης γελοία έμπνευση του Δένδια που σκοπό είχε να κοροϊδέψει τους πολίτες του κέντρου πως τάχα ενδιαφέρεται η ΝΔ γιαυτούς, δεν ισχύει πλέον εδώ και μισό χρόνο αλλά το τέλος αυτής δεν έγινε με τον ίδιο φανφαρώδη τρόπο όπως άρχισε αλλά στα μουλωχτά και αθόρυβα γιατί ο Δένδιας δεν θέλει να παραδεχτεί την αποτυχία της γελοίας έμπνευσής του ούτε να παραδεχτεί την κοροϊδία που διέπραξε προς τους Έλληνες πολίτες...

skeftomasteellhnika.blogspot.gr