Αρχείο

13 Μαΐου 2014

Η εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Πουπάκη

Πραγματοποιήθηκε χθες (12 Μαΐου 2014) με ιδιαίτερη επιτυχία και μαζική προσέλευση εκπροσώπων κοινωνικών φορέων, συνδικαλιστικών οργανώσεων, καταναλωτικών κινημάτων, ερευνητικών ινστιτούτων, αλλά και απλών -εργαζομένων, επαγγελματιών, ανέργων και συνταξιούχων- πολιτών, η εκδήλωση...

για την παρουσίαση του βιβλίου «Μια σχέση ζωής με την κοινωνία» του Ευρωβουλευτή Κώστα Πουπάκη με τις θέσεις του για την κρίση και τον απολογισμό του κοινοβουλευτικού του έργου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης με ομιλητές:

την κα Μαριέττα Γιαννάκου, Επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ-ΕΛΚ
τον κ. Νικόλαο Σαλαβράκο, Ευρωβουλευτή ΛΑΟΣ
τον κ. Γιάννη Παναγόπουλο, Πρόεδρο ΓΣΕΕ
τον κ. Ηλία Ηλιόπουλο, τ. Γεν. Γραμ. ΑΔΕΔΥ
ενώ διαβάστηκαν μηνύματα-προλογικά σημειώματα των κκ Γιώργου Σταυρακάκη, Ευρωβουλευτή ΠΑΣΟΚ και Νίκου Χουντή, Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες του πολιτικού, συνδικαλιστικού, επιστημονικού και δημοσιογραφικού χώρου όπως, μεταξύ άλλων, ο τέως Πρόεδρος του Βουλής κ. Δημήτρης Σιούφας, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Νίκος Δένδιας, ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Κώστας Μπούρας, οι Βουλευτές και πρώην Υπουργοί κα Ντόρα Μπακογιάννη, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, κα Σοφία Βούλτεψη - Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της ΝΔ, κα Φάνη Πάλλη-Πετραλιά και κ. Απόστολος Κράτσας, ο Ευρωβουλευτής ΝΔ και υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου, ο πρώην Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Λευτέρης Ζαγορίτης, ο Πρόεδρος της Νέας Μέρας κ. Χρήστος Ζώης, ο πρώην Βουλευτής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Γιάννης Μανώλης, η πρώην Βουλευτής Επικρατείας ΝΔ κα Ευγενία Τσουμάνη-Σπέντζα, ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ι.Τ. κ. Νίκος Κιουτσούκης και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί (Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.) κ. Θύμιος Λυμπερόπουλος.

paraskhnio.gr