Αρχείο

30 Μαΐου 2014

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΣΙΜΟ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ!

Έναν σοβαρό Δήμαρχο είχε η ΝΔ στις μεγάλες πόλεις της Εύβοιας, τον έχασε και αυτόν! Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος πριν από λίγο με επιστολή που έστειλε στον Α. Σαμαρά και την γνωστοποίησε στα ΜΜΕ ο Δήμαρχος Καρύστου Νίκος Μανώλης εξηγεί τους λόγους που αποχωρεί από την ΝΔ, με βασικότερη αιτία την ωμή παρέμβαση του Σίμου Κεδίκογλου στις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Εύβοια.
Αναλυτικά η επιστολή :
Αξιότιμε κ. πρόεδρε,
Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ την αποχώρηση...

μου από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Ενεργό μέλος της παράταξης από την ίδρυση της, υπηρέτησα τις αρχές της και ήμουν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα ανεξαρτήτως αρχηγού. Ωστόσο, η ωμή και εις βάρος μου παρέμβαση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, κ. Σίμο Κεδίκογλου, στις δημοτικές εκλογές στον δήμο Καρύστου, καθώς και άλλοι λόγοι που δεν είναι της παρούσης, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω.
Σε κάθε περίπτωση, αρνούμαι να ενισχύσω την περαιτέρω πασοκοποίηση της ΝΔ, τον εκφυλισμό της παρούσας πολιτικής κατάστασης και την βαλκανοποίηση της ελληνικής κοινωνίας. Δεν είναι αυτή η παράταξη του Εθνάρχη. Μετά λύπης μου διαπιστώνω, όπως αποδείχτηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ότι κουμάντο κάνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.

Με εκτίμηση,
Ο δήμαρχος Καρύστου
Νίκος Μανώλης

fimotro.blogspot.gr