Αρχείο

27 Μαΐου 2014

Τι έγινε το βράδυ των εκλογών στα γραφεία των ΑΝΕΛ! (ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στους Ανεξάρτητους Έλληνες μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών όπου το κόμμα «βυθίστηκε»…

Σήμερα, ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις απώλειες που είχε το κόμμα του και...

τόνισε ότι θα πραγματοποιήσει ένα «ανοιχτό συνέδριο διεύρυνσης» με στόχο την ενότητα των «αντιμνημονιακών πατριωτικών δυνάμεων».

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, στόχος είναι η συνεργασία με τα μικρά αντιμνημονιακά κόμματα, τα οποία «δεν ασκούν επιρροή με τα ποσοστά που έλαβαν, αλλά αθροιστικά αποτελούν σοβαρή πολιτική δύναμη». Ο ίδιος εκτίμησε ότι το κόμμα του έχασε σε σχέση με τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 περί τις 200.000 ψήφους, «ενώ αθροιστικά τα μικρά κόμματα έλαβαν 450.000 ψήφους».

Εκτίμησε δε πως το κόμμα του έχασε ψήφους οι οποίες μετακινήθηκαν προς το ΣΥΡΙΖΑ και τη Χρυσή Αυγή, αλλά και στα μικρά κόμματα, όπως το ΕΠΑΜ, η Ενωση για την Πατρίδα και το Λαό, και είπε ότι «στο συνέδριο θα καλέσουμε όλα αυτά τα κόμματα να συνεργαστούν με τους Ανεξάρτητους Ελληνες». Συνέδριο, το οποίο πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Αποκάλυψε ακόμα πως σημαίνοντα ρόλο για το συνέδριο θα έχουν η βουλευτίνα των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή και ο συνεργαζόμενος Παναγιώτης Σγουρίδης, ο οποίος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και θα αναλάβει καθήκοντα συνομιλητή με άλλους φορείς.

Τι έγινε το βράδυ των ευρωεκλογών

Το crashonline αποκαλύπτει σήμερα τι έγινε το βράδυ των ευρωεκλογών στα γραφεία των ΑΝΕΛ. Λίγο πριν τις δύο μετά τα ξημερώματα, όλα ήταν έτοιμα σtη Συγγρού να αποχωρήσει για το σπίτι του o Πάνος Καμμένος. Ωστόσο, αργοπορούσε. Στον 6ο όροφο, αρχίζουν τα τηλεφωνήματα προς δύο συγκεκριμένα πρόσωπα. Την Ραχήλ Μακρή και τον Νότη Μαριά, οι οποίοι αμφότεροι ήταν στα κανάλια για να μιλήσουν για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών. Τους καλεί να έρθουν στα γραφεία των ΑΝΕΛ.

Πρώτη στα γραφεία στη Συγγρού φτάνει η Ραχήλ Μακρή. Πηγαίνει στο γραφείο του Πάνου Καμμένου και συζητούν τις εξελίξεις μαζί με τους στενούς συνεργάτες του προέδρου των ΑΝΕΛ και τη σύζυγό του, Έλενα Καμμένου. Μετά από μισή ώρα φθάνει και Νότης Μαριάς, με τον Πάνο Καμμένο να τους ανακοινώνει τις προθέσεις του να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στο κόμμα.

Ανακοινώνει επίσης στη Ραχήλ Μακρή πως θα είναι πρόεδρος του Συνεδρίου που θα γίνει τον Σεπτέμβριο ή το Οκτώβριο και πως θα προχωρήσει σε εκκαθαρίσεις προσώπων, εκείνων ειδικά που δεν βοήθησαν τους ΑΝΕΛ στις ευρωεκλογές.

Είπε ακόμα πως θα προχωρήσει σε γενναία αναδιάρθρωση του κόμματος, όπως και στο δικό του περιβάλλον.

Το crashonline επικοινώνησε με την Ραχήλ Μακρή, η οποία επιβεβαίωσε το ρόλο τους της ανατέθηκε, με την ίδια να συμπληρώνει τα εξής: «Θα γίνουν πολλές αλλαγές, έχω την εντολή και θα προχωρήσω».

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αναμένεται να αλλάξουν ρόλους οι βουλευτές και να πάρουν περισσότερους τομείς στην κοινοβουλευτική τους δράση…

crashonline.gr