Αρχείο

15 Μαΐου 2014

Από όλο το φάσμα της παράταξης στη συγκέντρωση Κουριαννίδη για τον δήμο Θεσσαλονίκης

Εντυπωσιακὴ σε όγκο και παλμό ήταν η κεντρική προεκλογικὴ εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Κουριαννίδη, και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη πόλη ελληνική», που πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του Ποσειδωνίου, τη Δευτέρα 12 Μαΐου. Στὴν εκδήλωση παρευρέθησαν και χαιρέτισαν εκπρόσωποι των φορέων που....

στηρίζουν τον συνδυασμό του κ. Κουριαννίδη και συγκεκριμένα: ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας και υποψήφιος ευρωβουλευτής του, κ. Αργύρης Σαρήπαππας, ο πρώην αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος, ενώ χαιρετισμό απέστειλε και ο Γεν. Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου, κ. Μάνος Κώνστας. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος ΔΡΑΧΜΗ κ. Στέφανος Βαβούρας, που είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον κ. Κουριαννίδη. Παρευρέθησαν επίσης ο πρώην υπουργός κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης, που έχει επανειλημμένως δηλώσει τη στήριξή του στην προσπάθεια του κ. Κουριαννίδη και των συνεργατών του, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, κ. Γαβριήλ Αβραμίδης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ κ. Ιωάννης Βαλερής, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητος κ.κ. Κωνσταντία Καλαμπαλίκα, Απόστολος Σιώκος, Χρήστος Βενέτης, Δημήτρης Βαλασίδης, Θωμάς Μπίλλιας, Κωνσταντίνος Γώγος, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Εθνικού Μετώπου κ. Δημήτριος Λιώτης, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του κ. Τζιτζικώστα κ.κ. Λάκης Παπαϊωάννου και Γιώργος Χατζηαθανασίου, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του κ. Μπόλαρη κ. Θανάσης Μπελίδης, ο πρώην βουλευτής κ. Λευτέρης Κωνσταντινίδης και ο περιφερειακός σύμβουλος και εκδότης της εφημερίδας «Οικολογία και Περιβάλλον» κ. Σάββας Παντελιάδης. Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ο κ. Κουριαννίδης δήλωσε τα εξής:

Δίνουμε καθημερινά απαντήσεις και κλείνουμε στόματα. Είτε αυτών που βιάστηκαν να «τελειώσουν» την υποψηφιότητά μας στερώντας μας τις επικοινωνιακές ευκαιρίες και δυνατότητες προβολής μας είτε αυτών που προσπάθησαν να απαξιώσουν τις προοπτικές μας. Είμαστε εδώ έτοιμοι να κάνουμε το μεγάλο βήμα για την ανατροπή στο Δήμο μας. Να αποτελέσουμε την εναλλακτική επιλογή όλων των σκεπτομένων πολιτών. Όλων όσοι θέλουν να γυρίσουν την πλάτη σε κομματικές υποψηφιότητες και σε χρίσματα, σε ανθρώπους που δεν έχουν αυτοδιοικητική παιδεία και εξυπηρετούν στενές προσωπικές επιδιώξεις, σε όσους θεωρούν ότι ο χώρος της τοπικής αυτοδιοίκησης προσφέρεται για την εξυπηρέτηση και προβολή των ιδεοληψιών τους. Είμαστε εδώ για να ξαναδώσουμε την ελπίδα. Μια ελπίδα που, από την αλλαγή στην ιδιαίτερή μας πατρίδα, μπορεί και πρέπει να οδηγήσει στην ελπιδοφόρο διέξοδο για τη μεγάλη πατρίδα μας. Η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό μας εκπροσώπων τεσσάρων διαφορετικών κομμάτων που στις ευρωεκλογές κατέρχονται με χωριστά ψηφοδέλτια, δίπλα σε δεκάδες άλλους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, σφυρηλατεί αυτή την ελπίδα και δείχνει το δρόμο της συναίνεσης όλων των πατριωτικών δυνάμεων.