Αρχείο

14 Μαΐου 2014

Νικολόπουλος: Εθνικός στόχος η νέα απελευθέρωση της πατρίδας

Ο Αντιπρόεδρος της «ΕΝΩΣΗΣ για την ΠΑΤΡΙΔΑ και τον ΛΑΟ» Νίκος Νικολόπουλος και η υποψήφια Ευρωβουλευτής Αναστασία Μανωλοπούλου-Νικολοπούλου επικεφαλής πολυμελούς κλιμακίου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, καθώς και στελεχών Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας, αφού περιόδευσαν τον νομό και περιδιάβηκαν την πόλη της Τριπόλεως συνομιλώντας...

«πρόσωπο με πρόσωπο» αδιαμεσολάβητα με τους πολίτες, στην συνέχεια παρεχώρησαν συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ του νομού Αρκαδίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριπόλεως (στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο).

Ο Νίκος Νικολόπουλος μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια της συνέντευξης είπε: «Τα πρόσωπα και οι συλλογικότητες που φτιάξαμε την «ΕΝΩΣΗ για την ΠΑΤΡΙΔΑ και τον ΛΑΟ» αρνήθηκαμε να μπούμε στα «μνημονιακά καλώδια» της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Ο νέος κομματικός σχηματισμός όμως, αναμφίλεκτο αποτέλεσμα της πολιτικής ρευστότητας και πολυδιάσπασης του πολιτικού σκηνικού στην μνημονιακή Ελλάδα, ευθύς εξαρχής διακήρυξε πως δεν δημιουργήθηκε ως καπρίτσιο ή ως μωροφιλοδοξία των ιδρυτικών στελεχών του, αλλά η ύπαρξη του εξυπηρετούσε στόχους ευθύνης και τιμής.

Ο πρώτος μεγάλος εθνικός στόχος είναι η νέα απελευθέρωση της πατρίδος από τις ξένες κατοχικές δυνάμεις των δανειστών και των ντόπιων βαστάζων τους. Συμφωνήσαμε ότι προς τούτο απαιτείτε μεγάλη εθνική ενότητα, όλων των δημοκρατικών πατριωτικών και αντιμνημονιακών δυνάμεων προκειμένου να ξαναπάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας και να την βγάλουμε από τους μνημονιακούς μονόδρομους με ένα εθνικό σχέδιο δράσης που θα φέρει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και θα συγκρουστεί σε όλα τα επίπεδα με τις ξένες και ντόπιες ΕΛΙΤ.

«Στόχος μας η διαφύλαξη των παρακαταθηκών του αειμνήστου Κ. Καραμανλή»

Ο δεύτερος στόχος ήταν η διαφύλαξη των παρακαταθηκών του κοινωνικού φιλελευθερισμού και των λαϊκών και πατριωτικών αρχών, με τις οποίες προικοδότησε την Ελληνική λαϊκή κεντροδεξιά, ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής και τις οποίες πολύ εύκολα εγκατέλειψε ο Αντώνης Σαμαράς, προσχωρώντας στην ακραία φιλελεύθερη «ανθρωποφαγία» και εθνικά επιζήμια λογική, των δανειστών δυναστών της χώρας.

Ήδη, καθημερινά, γύρω από την «Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό» συσπειρώνονται ολοένα και περισσότεροι. Μία πλημμυρίδα συμμετοχής στην προσπάθεια που ξεκίνησε και επιδιώκει την μεγάλη ανατροπή τον Μάιο, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Και παράλληλα επειδή ούτε τώρα διεκδικούμε «μονοκαθεδρίες» ή έστω «πρωτοκαθεδρίες» παρατηρούμε σε όλη την Ελλάδα, ένα διαρκώς αυξανόμενο κύμα να ενισχύει το σύνολο των αντιμνημονιακών δυνάμεων. Το «ως εδώ και μη παρέκει» αντηχεί σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της χώρας. Και πλέον είμαστε πεπεισμένοι: Πλέον δεν είμαστε απλά πολλοί, είμαστε οι περισσότεροι.

Και σε λίγο θα είμαστε… όλοι».

«Η ώρα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ήρθε»

Και ο Νίκος Νικολόπουλος κατέληξε: «Η ώρα της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ που θα φέρει την μεγάλη αλλαγή έφτασε. Αυτοί που μας φόβιζαν μέχρι χθες, μας φοβούνται σήμερα!Γιατί καταλαβαίνουν πως το τέλος της κυριαρχίας τους έρχεται. Ότι η Νέμεσις πλησιάζει και η τιμωρία των Ελλήνων θα είναι σκληρή αλλά δίκαιη!»

Η υποψήφια ευρωβουλευτής Αναστασία Μανωλοπούλου - Νικολοπούλου κατά την διάρκεια της τοποθέτησης της μεταξύ άλλων είπε:

«Στέγνωσε πια ο τόπος, στέρεψαν ακόμα τα δάκρυα… Συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια με μνημόνιο και πάνω από 6 χρόνια με ύφεση. Ο ελληνικός λαός έχασε κατά μέσο όρο το 30% του εισοδήματός του. Οι άνεργοι υπολογίζονται 2 εκατομμύρια ή και παραπάνω. Τα ασφυκτικά δημοσιονομικά μέτρα συνεχίζονται και η φτώχεια έχει πλέον σπάσει το χαλινάρι. Σύμφωνα με στοιχεία του ΟOΣΑ, πριν λίγες μέρες, ένας στους πέντε Έλληνες, δεν έχει χρήματα ούτε για τα αναγκαία τρόφιμα! Η συγκυβέρνηση πανηγυρίζει για τη συμφωνία με την τρόικα και μιλά για το πρωτογενές πλεόνασμα, αλλά ενώ το ΑΕΠ συρρικνώνεται και βρίσκεται κάπου στα 180 δις, το χρέος της χώρας ξεπερνάει τα 320 δις (175% του ΑΕΠ).

Αν. Μανωλοπούλου : «Σε αυτές τις εκλογές δεν ψηφίζουμε αδιάφορα»

Συμπέρασμα; Στράφι όλα τα μέτρα, τζάμπα οι θυσίες! Το δήθεν «πρόγραμμα» ποτέ δεν έβγαινε και ποτέ δεν θα βγει, ακόμα και αν μας μάθουν να ζούμε… χωρίς να τρώμε. Σαμαράς και Βενιζέλος συνεχίζουν να ψεύδονται. Ακόμα και οι τελευταίοι «ρομαντικοί» ή «πλανημένοι»,που ενδεχομένως πιστεύουν ότι η πολιτική των Σαμαρά – Βενιζέλου μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα και μία καλύτερη μέρα για τον τόπο, πλέον καταλαβαίνουν την αλήθεια. Και πώς να είναι διαφορετικά

από τη στιγμή που η απελπισία ολοένα και απλώνεται στη κοινωνία, ενώ περνούν οι μήνες και τα χρόνια με υποσχέσεις για μία «σωτηρία» που ακόμα δεν ήρθε και δεν θα έρθει και ποτέ με την πολιτική του ενδοτισμού και της υποτέλειας. Δεν πάει άλλο, όμως. Δεν έχει παρακάτω. Τούτος ο Μάιος πρέπει να σφραγίσει την ημερομηνία λήξης της συγκυβέρνησης και του ακάθαρτου συστήματος που την στηρίζει. Και την σφραγίδα θα την βάλει ο λαός. Σε αυτές τις εκλογές δεν ψηφίζουμε αδιάφορα για μία «θράκα» Έλληνες που θα πάνε στην ευρωβουλή και να μιλάνε για πράγματα που στην πλειοψηφία τους αγνοείτε ή και αδιαφορείτε γι’ αυτά.

Ψηφίζουμε για την Ανατροπή! Ψηφίζουμε για την ελευθερία και το δικαίωμα στην επιβίωση! Ψηφίζουμε για εσάς και τα παιδιά σας!

Η ΕΝΩΣΗ για την ΠΑΤΡΙΔΑ και τον ΛΑΟ σας καλεί να στηρίξετε την πατριωτική ενότητα που εκπροσωπούν οι Βύρων Πολύδωρας, Νίκος Νικολόπουλος, Χρήστος Ζώης, Παναγιώτης Ψωμιάδης και ελάτε κοντά μας».

Συναντήσεις με φορείς της περιοχής

Εξάλλου κατά την διάρκεια της συνάντησης του Ν. Νικολόπουλου με το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Τρίπολης, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου απευθυνόμενος στον τ. υπουργό τόνισε: «Η παραίτηση σας έχει σημαδέψει τις συνειδήσεις όλων των στελεχών του εργατικού κινήματος δείχνοντας τον δρόμο μιας ασυμβίβαστης πορείας που πρέπει να ακολουθήσουμε μέσα από συγκρούσεις και ρήξεις για να φέρουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ, αυτής της ακολουθούμενης πολιτικής της φτώχιας.»

Την υποψήφια Ευρωβουλευτή Αν. Μανωλοπούλου ως μέλος της «οικογενείας» τους υποδέχτηκαν η Διοίκηση και οι εργαζομένους του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, αφού είναι γνωστό ότι ο πατέρας της είναι πρόεδρος της Γενική Συνομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Ελλάδος αλλά και του ΚΤΕΛ Αχαΐας επί πολλά χρόνια.

newpost.gr