Αρχείο

11 Μαΐου 2014

ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ : Δυναμική υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Μια δυναμική παρουσία έρχεται να διεκδικήσει την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, καθόλου άγνωστη, αφού η πολυετής παρουσία του στην πολιτική και η μεγάλη του πείρα στα «κοινά» υπόσχεται να πραγματοποιήσει αυτά που προεκλογικά λέει. Πρόκειται για τον ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, ιατρό, καθηγητή Χειρουργικής Ε.Κ.Π. Αθηνών, τέως Υφυπουργό Υγείας και τέως Βουλευτή Φθιώτιδας.
Ο Θανάσης Γιαννόπουλος αποφάσισε να παλέψει και πάλι στην...


αρένα της πολιτικής με σύνθημα » ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ» ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ.
Παραθέτουμε με λίγα λόγια, αυτά που δηλώνει και αναγράφονται στο πρόγραμμά του.
< < Σε αυτές τις εκλογές είμαι αποφασισμένος να δώσω τη μάχη για την Περιφέρεια μαζί σας. Κόντρα στα » τζάκια». Χωρίς κομματικές αγκυλώσεις, χωρίς παραταξιακές στρατηγικές και πλαστα διακυβεύματα. Μόνο την αγάπη για τον τόπο. Και το βήμα έκφρασης αυτής της αγάπης είναι η Συμφωνία για τη Στερεά. Δεν πρόκειται για μια προσπάθεια απροσωπική, ατομική Είναι ένας αγώνας που δίνεται πλάτη με πλάτη με ανθρώπους ηθικούς καταξιωμένους, με επαγγελματική αναγνώριση και επιστημονικό κύρος. Δοκιμασμένους στο στοίβο της ζωής. Ενας αγώνας που δίνεται με ανθρώπους που πονάνε τον τόπο τους. Ανθρώπους μεθοδικούς, ικανούς να αντιμετωπίζουν και να επιλύουν προβλήματα.Ανθρώπους ταγμένους να κάνουν απτό έργο τη Συμφωνία για τη Στερεά.
Συμφωνία ότι δεσμευόμαστε να υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό και απαραίτητο.
Συμφωνία ότι η ανάπτυξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας θα γίνει μέσω της αξιοποίησης των πλεονεκτημάτων κάθε περιφερειακής ενότητας.
Συμφωνία ότι θα συνεργαστούμε όλοι οι φορείς, θα προγραμματίσουμε με ακρίβεια και θα προχωρήσουμε μεθοδικά και αποτελεσματικά.
Συμφωνία ότι θα σεβαστούμε το περιβάλλον και το φυσικό πλούτο του τόπου μας.
Συμφωνία ότι θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.
Σε αυτή τη συμφωνία σας καλώ να προχωρήσετε κι εσείς.
ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ >>

bluehornet.gr