Αρχείο

15 Φεβρουαρίου 2013

Ομιλία με πολλούς αποδέκτες από Καρατζαφέρη κατά την κοπή της πίτας του ΛΑ.Ο.Σ.

Άκρως επιτυχημένη κρίνεται η εκδήλωση!

Μικρό αποδείχθηκε το αμφιθέατρο Γεώργιος Γρίβας - Διγενής, όπου ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. έκοψε χθες την βασιλόπιτα του κόμματος. Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είδαμε


περισσότερο κόσμο ακόμα και από τις προεκλογικές εκδηλώσεις του ΛΑ.Ο.Σ. στον ίδιο χώρο.
Άξια αναφοράς είναι τα παρακάτω σημεία της ομιλίας του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., ο οποίος θέλησε να βάλει τέλος στα σενάρια ένταξής του σε άλλο κόμμα, καθώς και στις φήμες που έκαναν λόγο για δημιουργία νέου πολιτικού σχήματος με βασική "συνιστώσα" τον ΛΑ.Ο.Σ. Ειδικότερα, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε:
"Η μάχη θα δοθεί μόνο και μέσα από τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό".
"Δεν έχω ανάγκη από προσμίξεις. Δεν έχω ανάγκη να πάρω ανθρώπους «απόβλητα» της πολιτικής ζωής. Δεν χρειάζομαι να μαζέψω εκείνους που δεν έχουν ΄΄πού την κεφαλήν κλίναι΄΄. Το δοκιμάσαμε και είδαμε τα αποτελέσματα. Εμπιστεύομαι και θα προχωρήσω μόνο με τους ανθρώπους του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού".
"Έχω και ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα. Έχω να διαλέξω ανάμεσα στους καλούς και πιστούς της παλιάς καλής φρουράς και σε νέα πρόσωπα τα οποία έρχονται κοντά μας. Έχουμε ανθρώπους οι οποίοι περισσότερο από κάθε άλλη φορά, θα είναι ο καλύτερος καθρέπτης του κόμματος".