Αρχείο

25 Φεβρουαρίου 2013

Την επιστροφή του στη ΝΔ προαναγγέλλει ο Μαρκόπουλος


«Ο πρωθυπουργός θα ηγηθεί της ανασύνθεσης της Κεντροδεξιάς»

Την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία, προαναγγέλλει ο Κώστας Μαρκόπουλος, με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στη «Real News».
Όπως αναφέρει ο βουλευτής που αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες: «Ο πρωθυπουργός ασφαλώς και...


θα ηγηθεί της ανασύνθεσης της Κεντροδεξιάς. Του ταιριάζει ο ρόλος του μεταρρυθμιστή, παρά του διαχειριστή-λογιστή. Έχει περάσει όλες τις πολύπαθες στροφές της πολιτικής».
Μάλιστα προσθέτει: «Σε ό,τι με αφορά, πάντα συζητούσα με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, με τα οποία μας συνδέουν 30 χρόνια συνύπαρξης. Είμαι οπαδός της δημόσιας πολιτικής και της ανοικτής διαδικασίας. Απεχθάνομαι την... παρακάμαρα στην πολιτική. Ούτε υπάρχουν προϋποθέσεις εκ μέρους μου, ούτε τις χρειάζομαι.
Οι πολίτες της Εύβοιας που με έστειλαν στη Βουλή πρώτο σε σταυρούς από όλους τους βουλευτές όλων των κομμάτων, μου λένε σε μεγάλη πλειοψηφία ότι δεν πρέπει να αρνηθώ, αν η μεγάλη οικογένεια της Κεντροδεξιάς ξαναμαζευτεί για να στεριώσει την πατρίδα και να ανατρέψει το κύμα μετανάστευσης των παιδιών μας. Αυτό δεν είναι όρος. Είναι στόχος, είναι οικονομικός πατριωτισμός. Σε αυτόν δεν μπορώ να είμαι απών».

Πηγή: newsbeast.gr