Αρχείο

20 Φεβρουαρίου 2013

Η απάντηση Ψωμιάδη στις φήμες περί δημιουργίας νέου κόμματος με τον Ιβάν Σαββίδη


Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΙΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ»

Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να προχωρά στη δημιουργία πολιτικού φορέα σε συνεργασία με τον ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Τα σενάρια που έχουν δει τις τελευταίες...


ημέρες το φως της δημοσιότητας σχετικά με το πολιτικό μου μέλλον, αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Το μόνο που δεν έχουν γράψει ακόμη είναι πως ετοιμάζω κόμμα με τους εμίρηδες του Κατάρ.. Σήμερα ανήκω στη Νέα Δημοκρατία με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά.
Όσο αφορά στον Ιβάν Σαββίδη, διατηρούμε μια ανθρώπινη, ποντιακή φιλική σχέση, πλην όμως, τελευταία φορά συναντηθήκαμε το Δεκαπενταύγουστο του 2012 στη Μονή της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο.
Ας αφήσουμε τον άνθρωπο αυτό, το μόνο σοβαρό επενδυτή που ήρθε στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια, - κάνοντας τα πρώτο βήμα για την προσέλκυση ρωσικών επενδύσεων - απερίσπαστο να ασχοληθεί με τις ποικίλες επιχειρηματικές και αθλητικές του δραστηριότητες και να δώσει ανάσες στη δοκιμαζόμενη οικονομία του τόπου μας.
Οφείλουμε τουλάχιστον να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια του και να μην εμπλέκουμε το όνομα του σε φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια.»