Αρχείο

31 Ιανουαρίου 2013

Όλες οι εθνικιστικές τάσεις ενώθηκαν στην κηδεία Ντερτιλή

Εθνικιστικό σεισμό προκάλεσε η κηδεία του Στρατηγού Νικολάου Ντερτιλή. Αν και η τελετή έλαβε χώρα στις 10.00 π.μ. και υπήρχε και απεργία σε πολλά μέσα μαζικής μεταφοράς, χιλιάδες εθνικιστές βρέθηκαν στο Α' Νεκροταφείο.
Από τη Χρυσή Αυγή διακρίναμε τους βουλευτές, Παππά, Κασιδιάρη, Παναγιώταρο, Αρβανίτη, Μπαρμπαρούση και πολλά μέλη και φίλους του κόμματος, ενώ από τον ΛΑ.Ο.Σ. τον αναπληρωτή προέδρου, Γεώργιο Γεωργίου και τον Κώστα Πλεύρη. Επίσης, παρόντες ήταν και εκδότες του εθνικιστικού χώρου και συγκεκριμένα...


ο εκδότης της εφημερίδας "Ελεύθερη Ώρα", Γρηγόρης Μιχαλόπουλος, ο οποίος εκφώνησε και επικήδειο, ο εκδότης της εφημερίδας "Στόχος", Σάββας Χατζηπαρασκευάς, και ο εκδότης της εφημερίδας "Ελεύθερος Κόσμος", Δημήτρης Ζαφειρόπουλος. Είδαμε ακόμη τον Γιάννη Σχοινά (εκδόσεις Νέα Θέσις) και τον Γιάννη Γιαννάκενα (εκδόσεις Πελασγός). Επιπλέον, στο Α' Νεκροταφείο είδαμε τον καθηγητή Χρίστο Γούδη, τον Μάνο Μανωλάκο, ο οποίος θυμίζουμε ότι είχε διαγραφεί από τη ΝΔ όταν είχε παραστεί στην κηδεία του Γεωργίου Παπαδόπουλου, καθώς και τους δημοσιογράφους Θεόδωρο Χατζηγώγο και Σπύρο Χατζάρα, αλλά και τον συγγραφέα-ερευνητή της επταετίας, Μάνο Χατζηδάκη. Δεν πέρασε απαρατήρητη η παρουσία του Αριστοτέλη Καλέντζη.
Αίσθηση προκάλεσε ότι τη νεκρώσιμη ακολουθία τέλεσε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, ο οποίος εκφώνησε και επικήδειο. Παράλληλα, διαβάστηκε μήνυμα που έστειλε ο Στυλιανός Παττακός, ενώ επικήδειο εκφώνησε ο Θεόδωρος Θεοφιλογιαννάκος και ο κ. Λέκκας, υιός ενός ακόμη Απριλιανού.
Μπορεί να παραλείψαμε να αναφερθούμε σε κάποιους, αλλά γράφουμε μόνο ό,τι βλέπουμε!