Αρχείο

11 Δεκεμβρίου 2012

Μάχη ανακοινώσεων Νεολαίας ΣΥΝ-Δένδια για την ΑΣΟΕΕ

Η επέμβαση της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ προκάλεσε την αντίδραση της νεολαίας Συνασπισμού, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης. Στην απάντησή του, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης αναφέρει:
"Σε ένα νέο της ολίσθημα, η νεολαία του Συνασπισμού κάνει λόγο για «ημέρες ανατροπής που θα ξημερώσουν. Προφανώς, όπως συμβαίνει και με το άλλο άκρο, με τη νοοτροπία του οποίου συνεχώς συναντώνται, οι κυβερνήσεις δεν...


ανατρέπονται με εκλογές, τις οποίες δείχνουν να αντιμετωπίζουν σαν περιττή διαδικασία, αλλά με την οχλοκρατία στο πεζοδρόμιο. Όμως, είναι βαθιά νυχτωμένοι όσοι ελπίζουν ότι με τις εμπρηστικές τους ανακοινώσεις θα καταφέρουν να βρουν τα ερείσματα που τους λείπουν στην κοινή γνώμη, η οποία κάθε ημέρα αντιλαμβάνεται ολοένα και περισσότερο το απροκάλυπτο φλερτ της νεολαίας του Συνασπισμού με τη βία. Όπως συμβαίνει επίσης, όχι μόνο με τις εκτός λογικής ανακοινώσεις, αλλά και με την υπόθαλψη της μετατροπής του ΑΠΘ σε απέραντο σκουπιδότοπο από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, με τους «ελέγχους» σε αστυνομικούς, τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών τους στο διαδίκτυο και μια σειρά από άλλες αντιδημοκρατικές ενέργειες. Όσον αφορά το πανεπιστημιακό άσυλο, είναι ώρα να το συνειδητοποιήσουν: πρόκειται για άσυλο ιδεών και μόνον και όχι για άσυλο καταστροφών, όπως επιθυμεί η νεολαία του Συνασπισμού. Θα τους αποδοκιμάσουν επιτέλους από τον ΣΥΡΙΖΑ ή θα παριστάνουν υποκριτικά ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, για να αποκρύψουν ότι οι απόψεις τους είναι ταυτόσημες με αυτές που εκφράζει η νεολαία τους;"