Αρχείο

12 Δεκεμβρίου 2012

Μουρούτης εναντίον Βαξεβάνη

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, έγραψε στο facebook απαντώντας στον Κώστα Βαξεβάνη για το δημοσίευμα με τίτλο:"Ο Σαμαράς έχει ακόμα τα λεφτά του στο εξωτερικό":
"Επειδή στην Ελλάδα ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και επειδή ο Βαξεβάνης είναι ένας από όσους λένε ό,τι θέλουν, και επειδή στην Ελλάδα με τη λάσπη φτιάχνεις πύργους, ο εν λόγω...


"διεισδυτικός δημοσιογράφος" λέει σήμερα ότι ο Πρωθυπουργός έχει λεφτά στο εξωτερικό και ότι εγώ δήθεν του είπα ότι είχε ξεχάσει ανοικτό τον λογαριασμό! Ο σύντροφος της κας Δούρου, πριν γράψει κάτι θα όφειλε να κάνει ρεπορτάζ. Αλλά ξέχασα, ρεπορτάζ κάνουν άλλοι όχι ο κ. Βαξεβάνης. Του επαναλαμβάνω ότι ο Πρωθυπουργός δεν είναι σαν τους ομοίους του κ. Βαξεβάνη. Οι μισθοί όλων των Ευρωβουλευτών κατατίθεντο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στην συγκεκριμένη τράπεζα μέσα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Πρόκειται για χρήματα αποκλειστικά και μόνο από τους μισθούς του Α.Σαμαρά ως Ευρωβουλευτή. Όταν, όμως όλοι οι όμοιοι - φίλοι του κ. Βαξεβάνη έβγαζαν τα λεφτά τους έξω, ο Πρωθυπουργός για να σηματοδοτήσει την εμπιστοσύνη του στην Ελλάδα τα έφερνε μέσα. Στο υποκατάστημα της ΕΤΕ στην Βουλή. Στην πιο δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, στην πιο δύσκολη στιγμή για τις τράπεζες, την περίοδο που όλοι μας είχαν τελειωμένους. Αυτά τα ξέρει ο κ. Βαξεβάνης, τα έχει γράψει αλλά ρίχνοντας λάσπη, πιστεύει ότι κάτι θα μείνει... Για παράδειγμα δεν λέει ότι όλοι οι αγαπημένοι του ΕυρωΒουλευτές του Σύριζα διατηρούν λογαριασμό στην ίδια τράπεζα... Δεν θα του επιτρέπω από δω και πέρα παρά τις ύβρεις του προς το πρόσωπό μου, οι ασυναρτησίες του να μένουν αναπάντητες. Θα παίρνει την απάντησή του ακόμα και αν μέσα στον αυτοδιασυρμό του με καθυβρίζει!"